reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Dziewczyny, widzę że już noworoczne życzenia i powoli stąd po kolei uciekacie, ale mam jeszcze szybkie pytanie 🙋🏻‍♀️
Czy 1,5 dnia przerwy przed badaniem nasienia to za krótko? 🫣 Nie wiem co w mojego wstąpiło 😂 Ale słabo by było wybulić 900zł za badania, które przez zbyt krótką przerwę mogą wyjść zafałszowane 🫣
Może tam zadzwoń i zapytaj czy można przełożyć na dzień albo dwa dni później. Bo wyjdą słabe i nie będzie wiadomo czy to z tego czy nie 🙄

reklama
Wszystkiego najlepszego!
Zdrówka, szczescia, marzeń, życzę abyście w 2025 roku mieli szczęśliwy, bogaty w dobre wspomnienia. Buziaczki.

Są już moje wyniki :
Prożek tylko 7
Beta <2.3
Prolaktyna 51 😵

Jakaś tam nadzieja jeszcze jest ale raczej nic z tego nie będzie. Dziś wg mnie 7dpo ale nie mam potwierdzonej owulacji.
Eee, to jeszcze obie mamy czas, poczekajmy kilka dni, chyba , że okres nas dopadnie. Na kiedy masz mieć @?

Jak mój cykl będzie taki jak dwa poprzednie czyli 34 dni to 9 stycznia dostanę okres :-)
Eee to jeszcze masz czas 😀 ja według aplikacji premom według testów owu, okres powinnam dostać 4 stycznia. Według zwykłej aplikacji dla @ miałam mię okres 30.12. Na razie nic od 3 dni się nie zapowiada na okres, nic mnie podbrzusze nie boli jak zawsze co miesiąc. Zobaczymy jutro.
Dobra @MamaR , przechodzimy na styczeń z kontynuacja rozmowy 😀

Do góry