reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane, to ja.. Moja beta to 12,5.. TSH już 2,7 - a miesiąc temu było 1,5 może mnie znowu to Hashimoto pokonało..Jestem taka załamana, że się poddaję. .. Potrzebuję gdzieś uciec - najlepiej do jakiegoś głębokiego lasu gdzie mnie nikt nie znajdzie. Trzymajcie się Drogie Staraczki - życzę Wam, aby Was ubywało i abyście stawały się Mamusiami, jedna po drugiej. Będę za Was mocno trzymać kciuki.
Ja pierdziule :sad: nie znam się na tych wynikach a jak temperatura spadła?
W sumie to ona najwięcej by powiedziała :(
Tulę i nadal wierzę, że to nie koniec!!! ✊✊✊✊✊

reklama
Ale ze mnie ciamajda.... Zle wpisałam kod badania w Alab i gwałce ciagle przycisk odświeżania a tu dupa... dobrze, ze mi przyszlo do głowy sprawdzic..... [emoji14]
Kto mi to rozszyfruje?
Link do: Check this screenshot!
4-5 tydzień :) gratki!
Kochane, to ja.. Moja beta to 12,5.. TSH już 2,7 - a miesiąc temu było 1,5 może mnie znowu to Hashimoto pokonało..Jestem taka załamana, że się poddaję. .. Potrzebuję gdzieś uciec - najlepiej do jakiegoś głębokiego lasu gdzie mnie nikt nie znajdzie. Trzymajcie się Drogie Staraczki - życzę Wam, aby Was ubywało i abyście stawały się Mamusiami, jedna po drugiej. Będę za Was mocno trzymać kciuki.
Kochana powtórz i sprawdź czy przyrasta bo nie sama wartość bety jest ważna a przyrost
Gin zaprosił mnie na badanie w piątek wieczorem do szpitala.... Może juz być coś widoczne, tak twierdzi....
Super czekamy na info

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Zawsze mozna uprzedzic domownikow ze moze byc glosno, bo o potomka sie staracie :p
my mieszkamy z moim tata i jak dowiedzial sie, ze po poronieniu dostalam zielone swiatlo od gina to stwierdzil, ze musi sie wyprowadzic na tydzien z domu, żeby nie zakłócać produkcji wnuka :)

Może na spacer pójdą [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierdziule :sad: nie znam się na tych wynikach a jak temperatura spadła?
W sumie to ona najwięcej by powiedziała :(
Tulę i nadal wierzę, że to nie koniec!!! ✊✊✊✊✊

Ja też trzymam kciuki i proszę się nie poddawać! Moje 2 kuzynki pokonały hashimoto i są szczęśliwymi matkami - obie mają 2 dwójke dzieci :)

Nie znam całej Twojej historii, ale wiem że na tę chorobę niezwykle skuteczna jest odpowiednia dieta! Próbowałaś?

Dziewczyny, mam głupie pytanie bo nie ogarniam... jeżeli byłam w 9dc u ginekologa i mówił mi przez usg dopochwowe, ze jajco ma 19mm i owu powinna byc Max za 2-3 dni to wypada albo 11 albo 12dc czyli np dzisiaj. No mam śluz w środku, ale jakby wcześniej w 10 i 11dc było go zdecydowanie jakby więcej.. kurde nie wiem bo wypadało by sie dzisiaj z mężem kochać, ale wczoraj sie kochaliśmy, a dzisiaj niestety po wigilii z pracy (jego) dupa ze starań bo nie zdolny chłop nawet do życia jest :-)
Co do śluzu i położenia macicy to ja jestem zielona nie ogarniam nic, a bić z tego... co , ze w necie poszukam jak i tak nie kapuje :p
Półmózg ze mnie jest :-(

Dziewczyny, mam głupie pytanie bo nie ogarniam... jeżeli byłam w 9dc u ginekologa i mówił mi przez usg dopochwowe, ze jajco ma 19mm i owu powinna byc Max za 2-3 dni to wypada albo 11 albo 12dc czyli np dzisiaj. No mam śluz w środku, ale jakby wcześniej w 10 i 11dc było go zdecydowanie jakby więcej.. kurde nie wiem bo wypadało by sie dzisiaj z mężem kochać, ale wczoraj sie kochaliśmy, a dzisiaj niestety po wigilii z pracy (jego) dupa ze starań bo nie zdolny chłop nawet do życia jest :-)
Co do śluzu i położenia macicy to ja jestem zielona nie ogarniam nic, a bić z tego... co , ze w necie poszukam jak i tak nie kapuje :p
Półmózg ze mnie jest :-(
Kochana, plemniki żyją nawet kilka dni, więc spokojnie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Paraplu, eh.. przykro mi.. ale w następnym cyklu na pewno się uda!
Emzilka, gratulacje !! Super wynik [emoji6]
Marc, kiedyś dziewczyny pisały, że najwiecej śluzu jest 2-3 dni przed owulacja wiec zgadzało by się to u ciebie [emoji6] jak wczoraj były bobosexy to nie musicie dzisiaj tylko powtórzcie jutro [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry