reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane, to ja.. Moja beta to 12,5.. TSH już 2,7 - a miesiąc temu było 1,5 może mnie znowu to Hashimoto pokonało..Jestem taka załamana, że się poddaję. .. Potrzebuję gdzieś uciec - najlepiej do jakiegoś głębokiego lasu gdzie mnie nikt nie znajdzie. Trzymajcie się Drogie Staraczki - życzę Wam, aby Was ubywało i abyście stawały się Mamusiami, jedna po drugiej. Będę za Was mocno trzymać kciuki.
Ja pierdziule :sad: nie znam się na tych wynikach a jak temperatura spadła?
W sumie to ona najwięcej by powiedziała :(
Tulę i nadal wierzę, że to nie koniec!!! ✊✊✊✊✊

reklama
Ale ze mnie ciamajda.... Zle wpisałam kod badania w Alab i gwałce ciagle przycisk odświeżania a tu dupa... dobrze, ze mi przyszlo do głowy sprawdzic..... [emoji14]
Kto mi to rozszyfruje?
Link do: Check this screenshot!
4-5 tydzień :) gratki!
Kochane, to ja.. Moja beta to 12,5.. TSH już 2,7 - a miesiąc temu było 1,5 może mnie znowu to Hashimoto pokonało..Jestem taka załamana, że się poddaję. .. Potrzebuję gdzieś uciec - najlepiej do jakiegoś głębokiego lasu gdzie mnie nikt nie znajdzie. Trzymajcie się Drogie Staraczki - życzę Wam, aby Was ubywało i abyście stawały się Mamusiami, jedna po drugiej. Będę za Was mocno trzymać kciuki.
Kochana powtórz i sprawdź czy przyrasta bo nie sama wartość bety jest ważna a przyrost
Gin zaprosił mnie na badanie w piątek wieczorem do szpitala.... Może juz być coś widoczne, tak twierdzi....
Super czekamy na info

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Zawsze mozna uprzedzic domownikow ze moze byc glosno, bo o potomka sie staracie :p
my mieszkamy z moim tata i jak dowiedzial sie, ze po poronieniu dostalam zielone swiatlo od gina to stwierdzil, ze musi sie wyprowadzic na tydzien z domu, żeby nie zakłócać produkcji wnuka :)

Może na spacer pójdą [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierdziule :sad: nie znam się na tych wynikach a jak temperatura spadła?
W sumie to ona najwięcej by powiedziała :(
Tulę i nadal wierzę, że to nie koniec!!! ✊✊✊✊✊

Ja też trzymam kciuki i proszę się nie poddawać! Moje 2 kuzynki pokonały hashimoto i są szczęśliwymi matkami - obie mają 2 dwójke dzieci :)

Nie znam całej Twojej historii, ale wiem że na tę chorobę niezwykle skuteczna jest odpowiednia dieta! Próbowałaś?

Dziewczyny, mam głupie pytanie bo nie ogarniam... jeżeli byłam w 9dc u ginekologa i mówił mi przez usg dopochwowe, ze jajco ma 19mm i owu powinna byc Max za 2-3 dni to wypada albo 11 albo 12dc czyli np dzisiaj. No mam śluz w środku, ale jakby wcześniej w 10 i 11dc było go zdecydowanie jakby więcej.. kurde nie wiem bo wypadało by sie dzisiaj z mężem kochać, ale wczoraj sie kochaliśmy, a dzisiaj niestety po wigilii z pracy (jego) dupa ze starań bo nie zdolny chłop nawet do życia jest :-)
Co do śluzu i położenia macicy to ja jestem zielona nie ogarniam nic, a bić z tego... co , ze w necie poszukam jak i tak nie kapuje :p
Półmózg ze mnie jest :-(

Dziewczyny, mam głupie pytanie bo nie ogarniam... jeżeli byłam w 9dc u ginekologa i mówił mi przez usg dopochwowe, ze jajco ma 19mm i owu powinna byc Max za 2-3 dni to wypada albo 11 albo 12dc czyli np dzisiaj. No mam śluz w środku, ale jakby wcześniej w 10 i 11dc było go zdecydowanie jakby więcej.. kurde nie wiem bo wypadało by sie dzisiaj z mężem kochać, ale wczoraj sie kochaliśmy, a dzisiaj niestety po wigilii z pracy (jego) dupa ze starań bo nie zdolny chłop nawet do życia jest :-)
Co do śluzu i położenia macicy to ja jestem zielona nie ogarniam nic, a bić z tego... co , ze w necie poszukam jak i tak nie kapuje :p
Półmózg ze mnie jest :-(
Kochana, plemniki żyją nawet kilka dni, więc spokojnie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Paraplu, eh.. przykro mi.. ale w następnym cyklu na pewno się uda!
Emzilka, gratulacje !! Super wynik [emoji6]
Marc, kiedyś dziewczyny pisały, że najwiecej śluzu jest 2-3 dni przed owulacja wiec zgadzało by się to u ciebie [emoji6] jak wczoraj były bobosexy to nie musicie dzisiaj tylko powtórzcie jutro [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry