Ja liczyłam przez chwilę na bliźniaki ale to już by chyba za dużo szczęścia w tym bloku w którym mieszkam było bo już są dwie paryno to wiem wiem , ale ten próg to jak mówiłam zawsze mi tak skacze do góry , ale czemu nie przyjmę bliźniaki
reklama
klaudia16
Fanka BB :)
ja nie liczę ale jakby były to się nie obrazę chociaż wiem że byłoby bardzo ciężko , jedno mi wystarczy w zupełności piękne , zdrowe bobo tylko tyle chceJa liczyłam przez chwilę na bliźniaki ale to już by chyba za dużo szczęścia w tym bloku w którym mieszkam było bo już są dwie pary
To już teraz październikowy termin byłby czy jeszcze wrześniowy?ja nie liczę ale jakby były to się nie obrazę chociaż wiem że byłoby bardzo ciężko , jedno mi wystarczy w zupełności piękne , zdrowe bobo tylko tyle chce
klaudia16
chyba już październikTo już teraz październikowy termin byłby czy jeszcze wrześniowy?
No tak październikchyba już październik
klaudia16
ale nie wyrywam się do otwierania wątku narazie poczekam sobie grzecznieNo tak październik
klaudia16
właśnie myślę że porozmawiam z nim po poniedziałkowym przyroście jeżeli dalej będzie dobry , powiem mu poprostu szczerze że długo się staramy i nie chciałabym stracić tej ciąży więc chciałabym ograniczyć czynniki które mogła negatywnie wpłynąćKobieta w ciąży powinna dziwgać chyba max 7 kg + ja bym dała znać,że podejrzewasz ,że jesteś we wczesnej ciąży
reklama
MamaR
Bardzo ok Gratulacje ! Rośnijcie zdrowoJest ! Myślicie że okej ?
Przykro mi Trzeba wierzyć że jest już w lepszym miejscuDzien zaczęłam od śmierci dziadka
Pozniej położna odwołała wizyta u ginekologa bo chory
Poszlam na paznokcie .
Stylistka miała maseczkę ok rozumiem, w połowie zdjęła i mówi wczoraj miałam 40 stopni gorączki.(byłam w połowie stylizacji)Poczekaj nos wysmarkam .
Kurcze mogły zadzwonić i odwołać.
Wychodząc powiedziałam że jakby co one przyjdą do mnie zajmować się dziećmi etc .jak ja będę chora .