reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Dziewczyny! Teraz bardzo fajny live na profilu hormonalna przestrzeń na ig 😍 wklejam dla zainteresowanych:
Edit: trochę się spóźniłam, ale live będzie zapisany jak coś 🙈

Ostatnia edycja:
reklama
@amusedxxx dzięki za ten miesiąc , byłaś perfekcyjną prowadzącą, szkoda że nie udało Ci się wysikać w lutym 2 kresek, ale wszystko przed Tobą, przed Nami 😊

Canadian Thank You GIF by NETFLIX

@Papatk_a i @moniamarzyo2dzidzi jeszcze raz gratulacje😍 uratowałyście honor lutego! Wszystkiego dobrego dla Was, przede wszystkim zdrowia i radości z ciąż🙂

reklama
Powiem Wam, ze mimo ze jakoś tak czułam już od paru dni ze nic z tego w tym cyklu jak zawsze, to jak sobie pomyśle że muszę iść zrobić zakupy tamponowo-wkładkowe to aż mi się oczy pocą. Ta ciąża teraz byłaby serio jak zbawienie, mimo że się człowiek nie nastawia to i tak ciężko..
Przykro mi, że nie mogłaś sobie wpisać butelki 😥
Ale dziękuję za poprowadzenie wątku ❤️❤️❤️

Do góry