reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Ja bym zrobiła betę i progesteron.
Wydaje mi się, że u Ciebie to nie pierwszy raz taka sytuacja. Może masz np same ciążę biochemiczne? A to też trzeba diagnozować i właśnie nie jest proste jeżeli okres w teorii przychodzi o czasie czy tam ledwo 1 dzień spóźniony.
Dokładnie nie pierwszy raz.
Badanie zrobię w poniedziałek bo u nas jest już zamknięte.
Mój ginekolog wrócił z chorobowego pod koniec lutego idę do niego i umówimy drożność i pogadam z nim że to nie pierwszy biochem .
Mogę gdybać ze to progesteron jest winny bo od początku mam problemy z nim .Nie jest zwolennikiem dawania póki ciąża nie jest w macicy uwidoczniona na uzg .

Więc zobaczymy jak to się rozwiąże
Nie nastawiam się

reklama
Dokładnie nie pierwszy raz.
Badanie zrobię w poniedziałek bo u nas jest już zamknięte.
Mój ginekolog wrócił z chorobowego pod koniec lutego idę do niego i umówimy drożność i pogadam z nim że to nie pierwszy biochem .
Mogę gdybać ze to progesteron jest winny bo od początku mam problemy z nim .Nie jest zwolennikiem dawania póki ciąża nie jest w macicy uwidoczniona na uzg .

Więc zobaczymy jak to się rozwiąże
Nie nastawiam się
Ja miałam też taka kreskę po czasie dwa dni temu. Dziś badałam prożka i betę ale jeszcze nie mam wynikow. Obstawiam że u mnie to była testowa bo dziś biało na teście.

Ja miałam też taka kreskę po czasie dwa dni temu. Dziś badałam prożka i betę ale jeszcze nie mam wynikow. Obstawiam że u mnie to była testowa bo dziś biało na teście.
U mnie wyszła o czasie.
Ja sie nie nastawiam.
Jak do poniedziałku nie dostanę okresu to rano pojadę na bete I progesteron

Cześć. Z obliczeń lekarza wychodzi że jestem w 8 tygodnia dniu ciąży. Byłam dwa tygodnie temu na wizycie i ciąża się potwierdziła. Ziarenko miało 3mm, wczoraj byłam poraź kolejny i ginekolog mnie zmartwiła bo powiedziała że jak na 8 tydzień to ziarenko za mało urosło. Powinno mieć 1.5cm a ma tylko 8mm. Serduszko widać że bije ale powiedziała że czarno to widzi. Do tego od wczoraj raptem minęły mi wszystkie dolegliwości ciążowe.

Cześć. Z obliczeń lekarza wychodzi że jestem w 8 tygodnia dniu ciąży. Byłam dwa tygodnie temu na wizycie i ciąża się potwierdziła. Ziarenko miało 3mm, wczoraj byłam poraź kolejny i ginekolog mnie zmartwiła bo powiedziała że jak na 8 tydzień to ziarenko za mało urosło. Powinno mieć 1.5cm a ma tylko 8mm. Serduszko widać że bije ale powiedziała że czarno to widzi. Do tego od wczoraj raptem minęły mi wszystkie dolegliwości ciążowe.

Powiedz mi, czego nie rozumiesz w poście na pierwszej stronie?
(pominę już totalnie kwestię, że mamy dziś 06.02)

reklama
Widzisz pierwszy post?

reklama
Do góry