reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zarobilam mandat :wściekła/y: wiec tak jade se spokojnie do pracy,patrze policja,ale nie zatrzymali mnie, wjechalam do rodzicow, wyjezdzam i hop tel w lapke, bo chcialam zadzwonic do Tomka a te mendy zdazyli przyjechac do wsi moich rodzicow hehe i zatrzymali mnie i jak mowie do tego policjanta, ze wiem, ze za co, ze za trzymanie tel w reku a on, ze tak plus predkosc i brak pasow, a ja mowie o hola hola jestem w ciazy i pasy dusza mi brzuch i rzadko je zapinam a co predkosci to mialam 50 na 40 wiec? jesli da mi pan mandat za predkosc to sie odwolam bo 10 km moge jeszcze przekroczyc i mowie i prosze mnie nie denerwowac w moim stanie i sie pospieszyc z mandatem bo spiesze sie do pracy :D 200 zl i 5 punktow :D

reklama
Ja sie dziewczyny bardzo stresuje. Jestem po dwoch stratach w tym roku i 3 chyba nie przezyje. Staram sie myślec ok ale przeraża mnie ta niska beta. Dla mnie beta 500 nie była szczęśliwa dwa razy a wczoraj znowu te 500.... Przyrost niby ok bo w pon 187 a w sr 521 ale taka jestem pełna obaw, leki jakiegoś. W pon chce isc dobre moze pęcherzyk chociaż bedzie....
M na weekend namawia mnie na wypad nad morze ale mam watpliwości jak cos sie stanie to będę sobie płuc w brodę :(

Normalnie powiem wam ze tu u mnie dostać test o czułości 10 to jakaś masakra. Prawie wszystkie 25 mlu a o czułości 10 brak na pulkach masakra. Kupiłam pczywiście tej firmy co wczoraj robiłam. Zrobilam i oczywiście znowu cień jakąś masakra.

Wydaje mi się ze jest bardziej widoczny ten cień dzisiaj niz wczoraj. 1469090882858266758306.jpg

Załączniki

• 1469090882858266758306.jpg
    1469090882858266758306.jpg
    561,7 KB · Wyświetleń: 135
reklama
Czuje się jakbym zaraz miala dostać @. Brzuch mnie boli kolejny dzień. Mam wrażenie jakby już @ leciała, ale co zajrze to nic nie ma , oprócz białego ...

Do góry