reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Jestem wkoncu po wizycie , długi lekarka kazała na siebie czekać bo weszłam x godzinnym opóźnieniem i to na 5-10 min 🤦 ale ale , są super informacje mamy 2 ciałka żółte także oba pęcherzyki pękły , od jutra duphaston i trzymamy kciuki . Powiedziała że wszystko wygląda pięknie . Jeżeli dalej się nie uda (oby nie ) to jeszcze jedna sytumolacja i to robimy podejście do inseminacji ,tylko przed tym musimy zrobić parę badań a niektóre odświeżyć . Narazie liczę na to że nie będziemy musieli 🤞🤞
Czekamy teraz na dwie kreski! 🤞🏼🤞🏼

reklama
Przez te plamienia nie wiem jak liczyć ten cykl więc jakby pierwsze plamienie policzyć jako okres to dziś 10dc. Dziś śluz wyglądał jak białko jaja ale mam długie cykle 34/35 dni więc dziwna sprawa , a akurat mąż mówi dziś że nie płodne to można sie sexowac 🤭 Liczę że ten cykl będzie krótszy i faktycznie owulacja jest blisko 😅 Jeśli tak to też bym zdazyla zatestowac jeszcze w styczniu 😆 W czwartek mam wizytę u gin to zobaczę czy śluz mnie w konia robi czy faktycznie się po przesuwało. W tym cyklu nie mierze temperatury bo denerwujące to a i tak nie umiałam odczytać kiedy była owulacja bo każda aplikacja inaczej liczyła.
Nie liczy się plamien do miesiączki tylko obfitsza, żywo czerwona krew

Nie liczy się plamien do miesiączki tylko obfitsza, żywo czerwona krew
Właśnie nie wiem jak to w moim przypadku liczyć bo była żywo czerwona krew przy podcieraniu potem nic i tak kilka dni to trwało zanim się porządnie rozkręciła. Aplikacja mi pisała żebym liczyła od pierwszej krwi. Więc w jednej aplikacji mam 10dc a w drugiej 6dc dziś :-) Wyjaśni się w czwartek. Śluz nadal mam rozciągliwy i sporo. W poprzednim cyklu go nie było wcale ale poziom progesteronu wskazywał , że była owulacja.

reklama
reklama
Do góry