reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@ miała być 19.07, brzuch cały czas boli, może jutro rano zrobię test ale cały czas czuję jakby za chwilę miała przyjść @
No to podziwiam Cię za wytrwałość. Ja nie wytrzymalam. Mnie też już kilka dni brzuch pobolewa, nawet trochę bardziej.praktycznie od rana do wieczora , wczoraj miałam ciężko zasnąć przez ten ból. Cały czas czuje jakby mi leciało. Ale czysto.

No to podziwiam Cię za wytrwałość. Ja nie wytrzymalam. Mnie też już kilka dni brzuch pobolewa, nawet trochę bardziej.praktycznie od rana do wieczora , wczoraj miałam ciężko zasnąć przez ten ból. Cały czas czuje jakby mi leciało. Ale czysto.
W tym cyklu nie liczyłam dni płodnych ani owu, przytulanki wtedy gdy była ochota, dlatego nie chce się nastawiać...

W tym cyklu nie liczyłam dni płodnych ani owu, przytulanki wtedy gdy była ochota, dlatego nie chce się nastawiać...
Ja wiedziałam kiedy mam dni plodne ale dałam sobie na luz, akurat byliśmy na urlopie u znajomych także przytulanki były tylko 2 razy w te dni. Żadnego myślenia kiedy owu będzie nic, nie mialam na to czasu.

reklama
Do góry