reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Witaj w naszym gronie 😊 już zapisuję na testowanie.

O Wow 😮😍 mega mega podziwiam, że jesteście tak zorganizowani, że myślicie jeszcze o 6 dziecku 😀🥰
W jakim wieku masz dzieci ?
Takie dzieci nie dzieci heh, trójka najstarsza to już nastolatkowie od 14 do 19 lat i młodsza dwójeczka to 6 i 3 😊
Od zawsze chciałam mieć duuuza rodzinę 😊

Dwa zarodki to też jest dobry wynik. Dwie szanse, dwa bobasy, tego Ci życzę💚
Niestety sporo komórek odpada przez słabą jakość, po zapłodnieniu też nie wszystkie zarodki się rozwijają. Niektórzy uzyskują jeden zarodek lub wcale.
Naprawdę trzeba się cieszyć z tych dwóch śnieżynek!
U nas aż 11 komórek zapłodniono, a były z tego 3 zarodki.
A wystarczy ten jeden szczęśliwy 🍀
Dziękuję za te słowa 🥹

Okres się wreszcie skończył - niedość że poprzedni cykl był dłuższy to jeszcze okres 8 dni… wiem, że trochę winę w tym mojej ale trudno - więc spokojnie i z wielką nadzieją czekam na nasz wyjazd w dni płodne i liczę na bobas. Chociaż trochę odmowa i to czekanie na decyzję w sprawie pracy sprawia że sama już nie wiem co mi się chce a co nie. Mam kryzys życiowy 😅

reklama
A po co kłamać? Niech się ludzie nauczą, że nie ma obowiązku pić alkoholu
Zgadzam się! Doznałam szoku 2 lata temu, będąc świadkową na ślubie - bez przerwy proponowano mi zapełnienie kieliszka. Powtarzałam, że nie, dziękuję, mam sok i nie chcę wódki. Na co świadek puszcza do mnie oko i mówi: spokojnie, my tu mamy taką „specjalną” wódeczkę… I powiedział mi na ucho, że to… woda! Woda w butelce od wódki, żeby pić równo z gośćmi, a trzymać fason. Przekonałam się wtedy jak silna jest kultura picia alkoholu w Polsce i stanowczo powinniśmy uczyć współimprezowiczów, że nie - to nie. Niezależnie od przyczyny odmowy. 😉

Do góry