reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję Wam dziwczynki, jak ja si ę ciesze nie spodziewałam się.
Zdj mi mąz wykadrował więc widać dobrze na teście ąz taka widoczna nie jest, nie wiem albo mi się heheh
jeny po 1,5 roku zaszłam :p
zrobie jeszcze test w sobote a w pn pewnie pójdę na bete :)

reklama
Spark myślisz, że można zajść przy takim poziomie? W piątek też idę robić, bo będzie akurat 7dpo.
A progesteron badacie prywatnie czy dostajecie skierowanie? Wybieram się w przyszłym tygodniu i nie wiem czy przejść się do lekarza po skierowanie czy nie ma sensu.

Gratuluje wszystkim pozytywnym :biggrin2: tak to miło czytać że komuś się już udało.
Rozpisałyście się strasznie....
To jak może wrócę do tych testów owu czy ja dobrze rozumie jeżeli pierwszego dnia miałam pozytywny test (ciemniejsza jedna) i drugiego też (obie kreski jednakowe) to owulacja była w okolicach tego drugiego testu plus minus 24h tak?
Później testów nie robiłam.

reklama
Gratuluje wszystkim pozytywnym :biggrin2: tak to miło czytać że komuś się już udało.
Rozpisałyście się strasznie....
To jak może wrócę do tych testów owu czy ja dobrze rozumie jeżeli pierwszego dnia miałam pozytywny test (ciemniejsza jedna) i drugiego też (obie kreski jednakowe) to owulacja była w okolicach tego drugiego testu plus minus 24h tak?
Później testów nie robiłam.

Od tego testu gdzie były jednakowe po 24-36h bedzie owu :)

Do góry