reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Iza ;) Ja tam widzę kreche ;) nie panikuj, mnie dopiero 9 dni po mięsa cze wyszedł pozytywny test. A wcześniej takie bladziochy jak Tobie ;)

Trzymam kciukasy za testujące i te które wybierają się do gina ;* będzie dobrze ;*

reklama
Izabela, nie bierz sobie do głowy. Zrób sobie dzien na luzie, jakies spotkanko z kimś, kawka, słońce, bo sie zastresujesz ;) ja tez widzę cień i trzymam kciuki, żeby ciemnial :)

Kotek pewno świętuje!

Kochane ja już spakowane za 4 godziny wyjazd na lotnisku.. spać nie mogę. Wpadłam się pożegnać ;) z Internetem będzie licho więc nie wiem czy dam radę zagldac. Trzymajcie kciuki kochane moje... za rozmowę z mężem.. aby chciał spróbować ponownie starań.. jutro albo w piątek rozmowa... więc zacisnąć kciuki i o modlitwę proszę ! Trzymam za Was kciuki!!!!!!
Będę trzymac kciuki, dużo siły życzę ! I udanych wakacji :*

Czuje się jakbym zaraz miala dostać @. Brzuch mnie boli kolejny dzień. Mam wrażenie jakby już @ leciała, ale co zajrze to nic nie ma , oprócz białego ...
ja jak mialam dostac to bolal brzuch i mialam biegunke jak zawsze a okres nie przyszedl, tylko doszly bole jajnikow i brzucha takie jakby klucie i to mnie zastanowilo :D

Ja sie dziewczyny bardzo stresuje. Jestem po dwoch stratach w tym roku i 3 chyba nie przezyje. Staram sie myślec ok ale przeraża mnie ta niska beta. Dla mnie beta 500 nie była szczęśliwa dwa razy a wczoraj znowu te 500.... Przyrost niby ok bo w pon 187 a w sr 521 ale taka jestem pełna obaw, leki jakiegoś. W pon chce isc dobre moze pęcherzyk chociaż bedzie....
M na weekend namawia mnie na wypad nad morze ale mam watpliwości jak cos sie stanie to będę sobie płuc w brodę :(

Kulka, nie dziwie ci sie... Bardzo mocno trzymam kciuki zeby tym razem było dobrze.
Nie napisałaś w końcu czy bierzesz acard i heparynę. Dla mnie koniecznie powinnaś conajmniej acard brać bo moze byc wlasnie krew za gęsta i dlatego nie rozwijają sie fasolki. A jak bierzesz progesteron to pamiętaj ze ob jeszcze bardziej zagęszcza krew!
No i heparyna? Ja bede brała jak zajdę w ciąże. Ja mam zbadana mutacje genu MTHFR - robiłaś cos takiego? Albo antykoagulant tocznia, V-Leiden, mutacja genu protrombiny? To wszystko wskazania do heparyny.

reklama
Bertha nie nie robiłam tych badań i acard biorę cały czas. O heparynę będę gadać z dr w pon moze mi tez zleci. A zbyt gęsta krew robi sie Ot tak ? Z córka jak zaszłam po latach to żadnych kłopotów nie miałam.... Acard 1 tabl / dziennie wystarczy???

Do góry