reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Iza ;) Ja tam widzę kreche ;) nie panikuj, mnie dopiero 9 dni po mięsa cze wyszedł pozytywny test. A wcześniej takie bladziochy jak Tobie ;)

Trzymam kciukasy za testujące i te które wybierają się do gina ;* będzie dobrze ;*

reklama
Izabela, nie bierz sobie do głowy. Zrób sobie dzien na luzie, jakies spotkanko z kimś, kawka, słońce, bo sie zastresujesz ;) ja tez widzę cień i trzymam kciuki, żeby ciemnial :)

Kotek pewno świętuje!

Kochane ja już spakowane za 4 godziny wyjazd na lotnisku.. spać nie mogę. Wpadłam się pożegnać ;) z Internetem będzie licho więc nie wiem czy dam radę zagldac. Trzymajcie kciuki kochane moje... za rozmowę z mężem.. aby chciał spróbować ponownie starań.. jutro albo w piątek rozmowa... więc zacisnąć kciuki i o modlitwę proszę ! Trzymam za Was kciuki!!!!!!
Będę trzymac kciuki, dużo siły życzę ! I udanych wakacji :*

Czuje się jakbym zaraz miala dostać @. Brzuch mnie boli kolejny dzień. Mam wrażenie jakby już @ leciała, ale co zajrze to nic nie ma , oprócz białego ...
ja jak mialam dostac to bolal brzuch i mialam biegunke jak zawsze a okres nie przyszedl, tylko doszly bole jajnikow i brzucha takie jakby klucie i to mnie zastanowilo :D

Ja sie dziewczyny bardzo stresuje. Jestem po dwoch stratach w tym roku i 3 chyba nie przezyje. Staram sie myślec ok ale przeraża mnie ta niska beta. Dla mnie beta 500 nie była szczęśliwa dwa razy a wczoraj znowu te 500.... Przyrost niby ok bo w pon 187 a w sr 521 ale taka jestem pełna obaw, leki jakiegoś. W pon chce isc dobre moze pęcherzyk chociaż bedzie....
M na weekend namawia mnie na wypad nad morze ale mam watpliwości jak cos sie stanie to będę sobie płuc w brodę :(

Kulka, nie dziwie ci sie... Bardzo mocno trzymam kciuki zeby tym razem było dobrze.
Nie napisałaś w końcu czy bierzesz acard i heparynę. Dla mnie koniecznie powinnaś conajmniej acard brać bo moze byc wlasnie krew za gęsta i dlatego nie rozwijają sie fasolki. A jak bierzesz progesteron to pamiętaj ze ob jeszcze bardziej zagęszcza krew!
No i heparyna? Ja bede brała jak zajdę w ciąże. Ja mam zbadana mutacje genu MTHFR - robiłaś cos takiego? Albo antykoagulant tocznia, V-Leiden, mutacja genu protrombiny? To wszystko wskazania do heparyny.

reklama
Bertha nie nie robiłam tych badań i acard biorę cały czas. O heparynę będę gadać z dr w pon moze mi tez zleci. A zbyt gęsta krew robi sie Ot tak ? Z córka jak zaszłam po latach to żadnych kłopotów nie miałam.... Acard 1 tabl / dziennie wystarczy???

Do góry