Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę trzymac kciuki, dużo siły życzę ! I udanych wakacji :*Kotek pewno świętuje!
Kochane ja już spakowane za 4 godziny wyjazd na lotnisku.. spać nie mogę. Wpadłam się pożegnać z Internetem będzie licho więc nie wiem czy dam radę zagldac. Trzymajcie kciuki kochane moje... za rozmowę z mężem.. aby chciał spróbować ponownie starań.. jutro albo w piątek rozmowa... więc zacisnąć kciuki i o modlitwę proszę ! Trzymam za Was kciuki!!!!!!
I to jak widać gratulacjeee !Jest bladzioch widac?
Ja prywatnie, koszt to 20 kilka zlotychA progesteron badacie prywatnie czy dostajecie skierowanie? Wybieram się w przyszłym tygodniu i nie wiem czy przejść się do lekarza po skierowanie czy nie ma sensu.
ja jak mialam dostac to bolal brzuch i mialam biegunke jak zawsze a okres nie przyszedl, tylko doszly bole jajnikow i brzucha takie jakby klucie i to mnie zastanowiloCzuje się jakbym zaraz miala dostać @. Brzuch mnie boli kolejny dzień. Mam wrażenie jakby już @ leciała, ale co zajrze to nic nie ma , oprócz białego ...
widac, ale nadal bladzioch, ale jest!
Ja sie dziewczyny bardzo stresuje. Jestem po dwoch stratach w tym roku i 3 chyba nie przezyje. Staram sie myślec ok ale przeraża mnie ta niska beta. Dla mnie beta 500 nie była szczęśliwa dwa razy a wczoraj znowu te 500.... Przyrost niby ok bo w pon 187 a w sr 521 ale taka jestem pełna obaw, leki jakiegoś. W pon chce isc dobre moze pęcherzyk chociaż bedzie....
M na weekend namawia mnie na wypad nad morze ale mam watpliwości jak cos sie stanie to będę sobie płuc w brodę
kurcze ja sie na bladziochach nie znam bo ja mialam kreske az fioletowa wiec wiecie nie umiem oceniac ;pJest mocniejszy!!!