reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zarobilam mandat :wściekła/y: wiec tak jade se spokojnie do pracy,patrze policja,ale nie zatrzymali mnie, wjechalam do rodzicow, wyjezdzam i hop tel w lapke, bo chcialam zadzwonic do Tomka a te mendy zdazyli przyjechac do wsi moich rodzicow hehe i zatrzymali mnie i jak mowie do tego policjanta, ze wiem, ze za co, ze za trzymanie tel w reku a on, ze tak plus predkosc i brak pasow, a ja mowie o hola hola jestem w ciazy i pasy dusza mi brzuch i rzadko je zapinam a co predkosci to mialam 50 na 40 wiec? jesli da mi pan mandat za predkosc to sie odwolam bo 10 km moge jeszcze przekroczyc i mowie i prosze mnie nie denerwowac w moim stanie i sie pospieszyc z mandatem bo spiesze sie do pracy :D 200 zl i 5 punktow :D

reklama
Ja sie dziewczyny bardzo stresuje. Jestem po dwoch stratach w tym roku i 3 chyba nie przezyje. Staram sie myślec ok ale przeraża mnie ta niska beta. Dla mnie beta 500 nie była szczęśliwa dwa razy a wczoraj znowu te 500.... Przyrost niby ok bo w pon 187 a w sr 521 ale taka jestem pełna obaw, leki jakiegoś. W pon chce isc dobre moze pęcherzyk chociaż bedzie....
M na weekend namawia mnie na wypad nad morze ale mam watpliwości jak cos sie stanie to będę sobie płuc w brodę :(

Normalnie powiem wam ze tu u mnie dostać test o czułości 10 to jakaś masakra. Prawie wszystkie 25 mlu a o czułości 10 brak na pulkach masakra. Kupiłam pczywiście tej firmy co wczoraj robiłam. Zrobilam i oczywiście znowu cień jakąś masakra.

Wydaje mi się ze jest bardziej widoczny ten cień dzisiaj niz wczoraj. 1469090882858266758306.jpg

Załączniki

• 1469090882858266758306.jpg
    1469090882858266758306.jpg
    561,7 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Czuje się jakbym zaraz miala dostać @. Brzuch mnie boli kolejny dzień. Mam wrażenie jakby już @ leciała, ale co zajrze to nic nie ma , oprócz białego ...

Do góry