Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A progesteron badacie prywatnie czy dostajecie skierowanie? Wybieram się w przyszłym tygodniu i nie wiem czy przejść się do lekarza po skierowanie czy nie ma sensu.
Powtórzyłam. Mąż kupił mi jakiś test nawet nie pisze jaka czułość nic. Nawet konkretnej nazwy on nie ma. No i negatyw juz się zastanawiam dlaczego wczoraj wyszedł mi na dwóch cień a dzisiaj nic. Chociaż jAK się dobrze przyjrzeć to coś tam jest. Później pójdę osobiście kupić test czułości 10 i jeszcze raz zatestuje.Izabela, a jak u Ciebie? Powtarzalas test??
Ja tez idę dziś do gina. Na monitoring i po wspomagacze- stresuje sie jak wariatka. Jakbym szla pierwszy raz...Ja robię na swój koszt bez skierowania. Ale dziś idę do giną to zapytam z ciekawości czy da mi skiwrowanie.
A bety nie masz jak zrobic?Powtórzyłam. Mąż kupił mi jakiś test nawet nie pisze jaka czułość nic. Nawet konkretnej nazwy on nie ma. No i negatyw juz się zastanawiam dlaczego wczoraj wyszedł mi na dwóch cień a dzisiaj nic. Chociaż jAK się dobrze przyjrzeć to coś tam jest. Później pójdę osobiście kupić test czułości 10 i jeszcze raz zatestuje.
Nie mam jak zrobić. Ja nawet nie wiem gdzie tu jakieś laboratorium. Nigdy nie było mi to potrzebne. No ale myślę że test o czułości 10 to i w dzień powinien coś pokazać.A bety nie masz jak zrobic?
Trzymam kciuki za II kreski.Nie mam jak zrobić. Ja nawet nie wiem gdzie tu jakieś laboratorium. Nigdy nie było mi to potrzebne. No ale myślę że test o czułości 10 to i w dzień powinien coś pokazać.