reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miało być trzymam ehh słownik...

f2w3s65gbwsate8e.png

reklama
Zawsze miałam 28 dni . Od 2 cykli mam 30-31 . Kalendarz niby na dzis pokazuje ale równie dobrze moze przyjść w piątek .
Jak wsiadam rano do samochodu i zaczynam o tym myślec to czuje podbrzusze jak na @ .
Przepraszam z góry .
Kurwo nie przychodź !!!!!
Troche mi lepiej [emoji23][emoji51][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo[emoji3] brzuch boli, dol plecow, cyce...a ja ciagle glupia mam nadzieje, ze ta wredna franca wreszcie odpusci i da zyc spokojnie przez nastepne miesiace!!! Na forum ovufriend jedna dziewczyna dowiedziala sie wlasnie, ze beda bliznieta dwujajowe!!! Ale zazdroszcze, cudna sprawa, nadgonilabym stracone lata i wyrobila norme[emoji23][emoji23][emoji23] u niej to wynik stymulacji clo ...takze dziewczyny, ktora bierze to uwaga[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam tak samo[emoji3] brzuch boli, dol plecow, cyce...a ja ciagle glupia mam nadzieje, ze ta wredna franca wreszcie odpusci i da zyc spokojnie przez nastepne miesiace!!! Na forum ovufriend jedna dziewczyna dowiedziala sie wlasnie, ze beda bliznieta dwujajowe!!! Ale zazdroszcze, cudna sprawa, nadgonilabym stracone lata i wyrobila norme[emoji23][emoji23][emoji23] u niej to wynik stymulacji clo ...takze dziewczyny, ktora bierze to uwaga[emoji23][emoji23][emoji23]

Co to jest wgl to clo ?

Co to jest wgl to clo ?

Jesli sie nie myle to lekarstwo na stymulacje jajeczkowania, ja jesli w tym cyklu nie wypalilo wybieram sie do gina i niech cos radzi bo zegar mi tyka a maz zaczyna gadac, ze chyba za starzy jestesmy a ja nie przyjmuje tego do wiadomosci!!!

Jesli sie nie myle to lekarstwo na stymulacje jajeczkowania, ja jesli w tym cyklu nie wypalilo wybieram sie do gina i niech cos radzi bo zegar mi tyka a maz zaczyna gadac, ze chyba za starzy jestesmy a ja nie przyjmuje tego do wiadomosci!!!

Znam babeczkę po 40 , w grudniu tez urodziła bliźniaki :)

Znam babeczkę po 40 , w grudniu tez urodziła bliźniaki :)

To ja jesli teraz ta k...@ przyjdzie od nastepnego cyklu obstawiam blizniaki i taki jest plan!!! Jesli ciaza w tym wieku to niech juz bedzie na bogato[emoji16][emoji16][emoji16]

Mnie ostatnio zastanawia sprawa tego "wrogiego śluzu "
Ponoć czesto na początku nie jest to badane a okazuje sie , ze jest to częsty problem u par .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie ostatnio zastanawia sprawa tego "wrogiego śluzu "
Ponoć czesto na początku nie jest to badane a okazuje sie , ze jest to częsty problem u par .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam malo plodnego sluzu od czasu jak urodzilam dziecko, wczesniej formalnie mnie zalewalo a teraz cisza, chyba ze jest tam w srodku... Ten cykl uzywalam zelu conceive +

reklama
Do góry