Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez chciałam sobie zrobic takie foto ale celulit i rozstępy na tyłku jednak mnie od tego pomysłu dowiodły i robie w sukience [emoji23][emoji23][emoji23]Miałam pokazać się w 16tc więc pokazuje Nic się nie zmienił od 14 tygodnia.
Zobacz załącznik 836520
Oj tam oj tam, ja też mam cellulit na tyłku i udach, akurat na zdjęciach go nie widać na szczęścieTez chciałam sobie zrobic takie foto ale celulit i rozstępy na tyłku jednak mnie od tego pomysłu dowiodły i robie w sukience [emoji23][emoji23][emoji23]
Śliczna kuleczka też o takiej marzęMiałam pokazać się w 16tc więc pokazuje Nic się nie zmienił od 14 tygodnia.
Zobacz załącznik 836520
Aga glupotami sie nie przejmuj[emoji3]Tez chciałam sobie zrobic takie foto ale celulit i rozstępy na tyłku jednak mnie od tego pomysłu dowiodły i robie w sukience [emoji23][emoji23][emoji23]
Na pewno się spełni Twoje marzenieŚliczna kuleczka też o takiej marzę
Wy mnie tylko tak nakrecajcie a potem bedzie placz[emoji23][emoji23][emoji23] no nic...jak @ przyjdzie to sie chyba lekko winem nastukam[emoji12]Uuuuu wiesz ze to dobry znak? Większość była przeziębiona przed zrobieniem POZYTYWNEGO testu [emoji7] trzymamy kciukasy!
Moj mi ciągle powtarza "kobieto wiesz, ze jestem slepy jak kret, ja tego nie widze!" (Fakt, ma wade wzroku olbrzymia).no i na jakiś czas mi to starczyło. A że u mnie w rodzinie nikt nie ma wady wzroku (na pierwszym spotkaniu z treściami jak mnie wtedy Mateusz chciał przedstawić to gadka szmatka i teściowa pyta "u nas rodzina okularników, u Was ktoś nosi okulary?" A ja co ?Aga glupotami sie nie przejmuj[emoji3]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj mi ciągle powtarza "kobieto wiesz, ze jestem slepy jak kret, ja tego nie widze!" (Fakt, ma wade wzroku olbrzymia).no i na jakiś czas mi to starczyło. A że u mnie w rodzinie nikt nie ma wady wzroku (na pierwszym spotkaniu z treściami jak mnie wtedy Mateusz chciał przedstawić to gadka szmatka i teściowa pyta "u nas rodzina okularników, u Was ktoś nosi okulary?" A ja co ?
"nie u nas wszyscy zdrowi" tadaaaaam! Kurtyna! [emoji23][emoji23][emoji23]
No ale wracając do wady wzroku meza, nie znam sie na plusach i minusach ale kiedys siedzimy w kosciele i mąż ściąga bryle zeby je przetrzeć i w oddali przygląda sie napisom wyświetlanym (te piesni) i pytam go "Ty to widzisz"? A on 'cos Ty ja nie widze tak daleko, tylko tp co jest blisko".
Nosz kurw.a nie gadałam z nim cala droge do domu skubaniec widzi te rozstępy a taki kit mi cisnął całe życie! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ta to ma zdrowie i kondycje!!! No ile mozna?!!![emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Hahaha Aga umieram ze śmiechu !!! [emoji23][emoji23]
A gdzie ta nasza Oharka ? Zapładnia sie od rana czy co ?! [emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom