reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Miałam pokazać się w 16tc więc pokazuje :) Nic się nie zmienił od 14 tygodnia.
Zobacz załącznik 836520
Tez chciałam sobie zrobic takie foto ale celulit i rozstępy na tyłku jednak mnie od tego pomysłu dowiodły i robie w sukience [emoji23][emoji23][emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Uuuuu wiesz ze to dobry znak? Większość była przeziębiona przed zrobieniem POZYTYWNEGO testu [emoji7] trzymamy kciukasy!

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Wy mnie tylko tak nakrecajcie a potem bedzie placz[emoji23][emoji23][emoji23] no nic...jak @ przyjdzie to sie chyba lekko winem nastukam[emoji12]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga glupotami sie nie przejmuj[emoji3]

Moj mi ciągle powtarza "kobieto wiesz, ze jestem slepy jak kret, ja tego nie widze!" (Fakt, ma wade wzroku olbrzymia).no i na jakiś czas mi to starczyło. A że u mnie w rodzinie nikt nie ma wady wzroku (na pierwszym spotkaniu z treściami jak mnie wtedy Mateusz chciał przedstawić to gadka szmatka i teściowa pyta "u nas rodzina okularników, u Was ktoś nosi okulary?" A ja co ?
"nie u nas wszyscy zdrowi" tadaaaaam! Kurtyna! [emoji23][emoji23][emoji23]
No ale wracając do wady wzroku meza, nie znam sie na plusach i minusach ale kiedys siedzimy w kosciele i mąż ściąga bryle zeby je przetrzeć i w oddali przygląda sie napisom wyświetlanym (te piesni) i pytam go "Ty to widzisz"? A on 'cos Ty ja nie widze tak daleko, tylko tp co jest blisko".
Nosz kurw.a nie gadałam z nim cala droge do domu skubaniec widzi te rozstępy a taki kit mi cisnął całe życie! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Moj mi ciągle powtarza "kobieto wiesz, ze jestem slepy jak kret, ja tego nie widze!" (Fakt, ma wade wzroku olbrzymia).no i na jakiś czas mi to starczyło. A że u mnie w rodzinie nikt nie ma wady wzroku (na pierwszym spotkaniu z treściami jak mnie wtedy Mateusz chciał przedstawić to gadka szmatka i teściowa pyta "u nas rodzina okularników, u Was ktoś nosi okulary?" A ja co ?
"nie u nas wszyscy zdrowi" tadaaaaam! Kurtyna! [emoji23][emoji23][emoji23]
No ale wracając do wady wzroku meza, nie znam sie na plusach i minusach ale kiedys siedzimy w kosciele i mąż ściąga bryle zeby je przetrzeć i w oddali przygląda sie napisom wyświetlanym (te piesni) i pytam go "Ty to widzisz"? A on 'cos Ty ja nie widze tak daleko, tylko tp co jest blisko".
Nosz kurw.a nie gadałam z nim cala droge do domu skubaniec widzi te rozstępy a taki kit mi cisnął całe życie! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Hahaha Aga umieram ze śmiechu !!! [emoji23][emoji23]

A gdzie ta nasza Oharka ? Zapładnia sie od rana czy co ?! [emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha Aga umieram ze śmiechu !!! [emoji23][emoji23]

A gdzie ta nasza Oharka ? Zapładnia sie od rana czy co ?! [emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ta to ma zdrowie i kondycje!!! No ile mozna?!!![emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry