reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Jezu dziewczyny okres mi się spóźnia już 4 dni na teście biało a okresu jak nie było tak nie ma. Już bym chciała zacząć nowy cykl

reklama
Ja w tym cyklu właśnie miałam plamienie trzy dni i dopiero w czwarty dzień okres się rozkręcił. Nie wiem jak liczyć dni czy od pierwszego plamienia czy od właściwego krwawienia bo nawet lekarka nie umiała mi na to odpowiedzieć. Ale myślę że owulacja była wczoraj bo dziś już wyższa temperatura.
moja zawsze mówi że plamienie się nie liczy , teraz też mówiłam że miałam kilka dni przed plamienie później normlanie krwawienie i znowu plamienie ,jakby zliczyć to wszystko to trwało to 10 dni 😯 ale powiedziała że moczymy tylko dni w których było krwawienie

Jezu dziewczyny okres mi się spóźnia już 4 dni na teście biało a okresu jak nie było tak nie ma. Już bym chciała zacząć nowy cykl
nie pamiętam jak potwierdzialas owulację 😔 może poprostu była później i stąd opóźnienie ? Najgorsze takie czekanie w zawieszeniu jak krwawienia brak i testy też nic nie pokazują 😔

Nooo to jest okropne jeszcze przy długich cyklach to tortury 😭
wiem , moje trwały po 30-32 dni także czekanie na okres trwało wieczność , tym bardziej że po 12 dniach od owulacji już nie miałam nadziei a jeszcze musiałam tyle dni czekać na rozpoczęcie nowego cyklu . Dzisiaj mam 30 DC i dalej się stresuje czy zaraz nie dostanę 🐒 . Chociaż dalej sikam na testy i widzę że ciemnieją także staram się myśleć pozytywnie

Ja to nie wiem czy jestem przed czy po owulacji. Zero objawów. Zawsze po owulacji już sutki bolą , brzuch cmi i czuję się ciążowo a tu nic 😆 Może jednak jestem przed 🫣

Ja to nie wiem czy jestem przed czy po owulacji. Zero objawów. Zawsze po owulacji już sutki bolą , brzuch cmi i czuję się ciążowo a tu nic 😆 Może jednak jestem przed 🫣
a ile dni temu robiłaś progesteron ? Nie uda ci się iść na jakiś podgląd w najbliższym czasie ? Ewentualnie może zbadaj sobie proga jeszcze raz ? 🤔 Który dzień cyklu masz ?

Ja dziś 5dpo i co jakiś czas boli mnie brzuch jak na miesiączkę, najpierw miałam nadzieję że może znaczy to coś dobrego, a potem spadek nastroju, że może jednak szykuje się kolejny krótki cykl.. 🤡
Więc staram się nie myśleć za dużo ale mi nie wychodzi 😂

reklama
Do góry