Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja zawsze mówi że plamienie się nie liczy , teraz też mówiłam że miałam kilka dni przed plamienie później normlanie krwawienie i znowu plamienie ,jakby zliczyć to wszystko to trwało to 10 dniJa w tym cyklu właśnie miałam plamienie trzy dni i dopiero w czwarty dzień okres się rozkręcił. Nie wiem jak liczyć dni czy od pierwszego plamienia czy od właściwego krwawienia bo nawet lekarka nie umiała mi na to odpowiedzieć. Ale myślę że owulacja była wczoraj bo dziś już wyższa temperatura.
nie pamiętam jak potwierdzialas owulacjęJezu dziewczyny okres mi się spóźnia już 4 dni na teście biało a okresu jak nie było tak nie ma. Już bym chciała zacząć nowy cykl
Nooo to jest okropne jeszcze przy długich cyklach to torturynie pamiętam jak potwierdzialas owulacjęmoże poprostu była później i stąd opóźnienie ? Najgorsze takie czekanie w zawieszeniu jak krwawienia brak i testy też nic nie pokazują
![]()
wiem , moje trwały po 30-32 dni także czekanie na okres trwało wieczność , tym bardziej że po 12 dniach od owulacji już nie miałam nadziei a jeszcze musiałam tyle dni czekać na rozpoczęcie nowego cyklu . Dzisiaj mam 30 DC i dalej się stresuje czy zaraz nie dostanęNooo to jest okropne jeszcze przy długich cyklach to tortury![]()
a ile dni temu robiłaś progesteron ? Nie uda ci się iść na jakiś podgląd w najbliższym czasie ? Ewentualnie może zbadaj sobie proga jeszcze raz ?Ja to nie wiem czy jestem przed czy po owulacji. Zero objawów. Zawsze po owulacji już sutki bolą , brzuch cmi i czuję się ciążowo a tu nicMoże jednak jestem przed
![]()
Mam pcos i wiesz te cykle sa różne :/ ale kurde tyle to już trwa brzuch czasem boli jak na okes i tylenie pamiętam jak potwierdzialas owulacjęmoże poprostu była później i stąd opóźnienie ? Najgorsze takie czekanie w zawieszeniu jak krwawienia brak i testy też nic nie pokazują
![]()
Tak! Tylko cierpliwości brak ;(Nooo to jest okropne jeszcze przy długich cyklach to tortury![]()