reklama
klaudia16
Fanka BB :)
moja zawsze mówi że plamienie się nie liczy , teraz też mówiłam że miałam kilka dni przed plamienie później normlanie krwawienie i znowu plamienie ,jakby zliczyć to wszystko to trwało to 10 dni ale powiedziała że moczymy tylko dni w których było krwawienieJa w tym cyklu właśnie miałam plamienie trzy dni i dopiero w czwarty dzień okres się rozkręcił. Nie wiem jak liczyć dni czy od pierwszego plamienia czy od właściwego krwawienia bo nawet lekarka nie umiała mi na to odpowiedzieć. Ale myślę że owulacja była wczoraj bo dziś już wyższa temperatura.
klaudia16
nie pamiętam jak potwierdzialas owulację może poprostu była później i stąd opóźnienie ? Najgorsze takie czekanie w zawieszeniu jak krwawienia brak i testy też nic nie pokazująJezu dziewczyny okres mi się spóźnia już 4 dni na teście biało a okresu jak nie było tak nie ma. Już bym chciała zacząć nowy cykl
niezapominajka876
Nooo to jest okropne jeszcze przy długich cyklach to torturynie pamiętam jak potwierdzialas owulację może poprostu była później i stąd opóźnienie ? Najgorsze takie czekanie w zawieszeniu jak krwawienia brak i testy też nic nie pokazują
klaudia16
wiem , moje trwały po 30-32 dni także czekanie na okres trwało wieczność , tym bardziej że po 12 dniach od owulacji już nie miałam nadziei a jeszcze musiałam tyle dni czekać na rozpoczęcie nowego cyklu . Dzisiaj mam 30 DC i dalej się stresuje czy zaraz nie dostanę . Chociaż dalej sikam na testy i widzę że ciemnieją także staram się myśleć pozytywnieNooo to jest okropne jeszcze przy długich cyklach to tortury
klaudia16
a ile dni temu robiłaś progesteron ? Nie uda ci się iść na jakiś podgląd w najbliższym czasie ? Ewentualnie może zbadaj sobie proga jeszcze raz ? Który dzień cyklu masz ?Ja to nie wiem czy jestem przed czy po owulacji. Zero objawów. Zawsze po owulacji już sutki bolą , brzuch cmi i czuję się ciążowo a tu nic Może jednak jestem przed
Nicky95
Ja dziś 5dpo i co jakiś czas boli mnie brzuch jak na miesiączkę, najpierw miałam nadzieję że może znaczy to coś dobrego, a potem spadek nastroju, że może jednak szykuje się kolejny krótki cykl..
Więc staram się nie myśleć za dużo ale mi nie wychodzi
Więc staram się nie myśleć za dużo ale mi nie wychodzi
Mam pcos i wiesz te cykle sa różne :/ ale kurde tyle to już trwa brzuch czasem boli jak na okes i tylenie pamiętam jak potwierdzialas owulację może poprostu była później i stąd opóźnienie ? Najgorsze takie czekanie w zawieszeniu jak krwawienia brak i testy też nic nie pokazują
reklama
Tak! Tylko cierpliwości brak ;(Nooo to jest okropne jeszcze przy długich cyklach to tortury