reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wpadłam też na chwilę na forum o planowaniu płuci dziecka. Matko kochana, podziwiam te kobiety za samozaparcie że dwa dni przed owu to na dziewczynkę, a w owu to na chłopca i tak parę cykli. My Ty się zabijamy o "cokolwiek", a one dzielnie walczą. Diety prowadzą, bzykają się według jakichś metod. Połowę ich żargonu nie zrozumiałam. Maja dziewuchy siłę.

marzenia mają wielką moc...

reklama
Mi ginekolog mówiła na wizycie że między 11 a 14 się robi badania prenatalne

f2w3csqvilsnamac.png
Od 11 tygodnia do 13 tygodnia + 6 dni pierwsze, od 18 tygodnia do 23 tygodnia + 6 dni drugie (połówkowe) i od 30 tygodnia do 32 tygodnia trzecie :)

To jest więcej prenatalnych?? :) ja dopiero początkująca ciężarna :)

f2w3csqvilsnamac.png
Są 3 badania prenatalne :)

Witam sie w 26 dniu cyklu[emoji4] od dzisiaj moge smialo spodziewac sie wrednej malpy...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sie witam w 29 Dc . Jednak nie testuje choć naszła mnie taka myśl z ranca przy sikaniu . Mam dzis od ranca mega dobry humor . Nie tracę nadziei , ze w końcu przyjdą piękne dni :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja sie witam w 29 Dc . Jednak nie testuje choć naszła mnie taka myśl z ranca przy sikaniu . Mam dzis od ranca mega dobry humor . Nie tracę nadziei , ze w końcu przyjdą piękne dni :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zawsze masz takie długie cykle? Trzymam kciuki, żeby nie przyszła @

Zawsze masz takie długie cykle? Trzymam kciuki, żeby nie przyszła @

Zawsze miałam 28 dni . Od 2 cykli mam 30-31 . Kalendarz niby na dzis pokazuje ale równie dobrze moze przyjść w piątek .
Jak wsiadam rano do samochodu i zaczynam o tym myślec to czuje podbrzusze jak na @ .
Przepraszam z góry .
Kurwo nie przychodź !!!!!
Troche mi lepiej [emoji23][emoji51][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zawsze miałam 28 dni . Od 2 cykli mam 30-31 . Kalendarz niby na dzis pokazuje ale równie dobrze moze przyjść w piątek .
Jak wsiadam rano do samochodu i zaczynam o tym myślec to czuje podbrzusze jak na @ .
Przepraszam z góry .
Kurwo nie przychodź !!!!!
Troche mi lepiej [emoji23][emoji51][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj [emoji110] [emoji110] [emoji110] aby nie przyszła ;)

f2w3s65gbwsate8e.png

Do góry