reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miało być trzymam ehh słownik...

f2w3s65gbwsate8e.png

reklama
Zawsze miałam 28 dni . Od 2 cykli mam 30-31 . Kalendarz niby na dzis pokazuje ale równie dobrze moze przyjść w piątek .
Jak wsiadam rano do samochodu i zaczynam o tym myślec to czuje podbrzusze jak na @ .
Przepraszam z góry .
Kurwo nie przychodź !!!!!
Troche mi lepiej [emoji23][emoji51][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo[emoji3] brzuch boli, dol plecow, cyce...a ja ciagle glupia mam nadzieje, ze ta wredna franca wreszcie odpusci i da zyc spokojnie przez nastepne miesiace!!! Na forum ovufriend jedna dziewczyna dowiedziala sie wlasnie, ze beda bliznieta dwujajowe!!! Ale zazdroszcze, cudna sprawa, nadgonilabym stracone lata i wyrobila norme[emoji23][emoji23][emoji23] u niej to wynik stymulacji clo ...takze dziewczyny, ktora bierze to uwaga[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam tak samo[emoji3] brzuch boli, dol plecow, cyce...a ja ciagle glupia mam nadzieje, ze ta wredna franca wreszcie odpusci i da zyc spokojnie przez nastepne miesiace!!! Na forum ovufriend jedna dziewczyna dowiedziala sie wlasnie, ze beda bliznieta dwujajowe!!! Ale zazdroszcze, cudna sprawa, nadgonilabym stracone lata i wyrobila norme[emoji23][emoji23][emoji23] u niej to wynik stymulacji clo ...takze dziewczyny, ktora bierze to uwaga[emoji23][emoji23][emoji23]

Co to jest wgl to clo ?

Co to jest wgl to clo ?

Jesli sie nie myle to lekarstwo na stymulacje jajeczkowania, ja jesli w tym cyklu nie wypalilo wybieram sie do gina i niech cos radzi bo zegar mi tyka a maz zaczyna gadac, ze chyba za starzy jestesmy a ja nie przyjmuje tego do wiadomosci!!!

Jesli sie nie myle to lekarstwo na stymulacje jajeczkowania, ja jesli w tym cyklu nie wypalilo wybieram sie do gina i niech cos radzi bo zegar mi tyka a maz zaczyna gadac, ze chyba za starzy jestesmy a ja nie przyjmuje tego do wiadomosci!!!

Znam babeczkę po 40 , w grudniu tez urodziła bliźniaki :)

Znam babeczkę po 40 , w grudniu tez urodziła bliźniaki :)

To ja jesli teraz ta k...@ przyjdzie od nastepnego cyklu obstawiam blizniaki i taki jest plan!!! Jesli ciaza w tym wieku to niech juz bedzie na bogato[emoji16][emoji16][emoji16]

Mnie ostatnio zastanawia sprawa tego "wrogiego śluzu "
Ponoć czesto na początku nie jest to badane a okazuje sie , ze jest to częsty problem u par .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie ostatnio zastanawia sprawa tego "wrogiego śluzu "
Ponoć czesto na początku nie jest to badane a okazuje sie , ze jest to częsty problem u par .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam malo plodnego sluzu od czasu jak urodzilam dziecko, wczesniej formalnie mnie zalewalo a teraz cisza, chyba ze jest tam w srodku... Ten cykl uzywalam zelu conceive +

reklama
Do góry