reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marta_usssek Sikaj! [emoji16]

Powodzenia dziewczyny, cały czas trzymam mocno za Was kciuki [emoji119][emoji256]. Czy jak zaraz wszystkie zaciążycie możemy utworzyć wątek mam letnio-jesiennych 2018? [emoji16]

@zaczarowanaKicia Śliczny maluch [emoji7].

@O’Hara Gratuluję 2 tygodnia [emoji23]. Działacie? Jak tam czerwone wdzianko? Jak Cię w tym zobaczy, to ja jednak wróżę maraton!

Gratulacje @eve25białystok i fala:

[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]

f2w3rjjgrz97x0lc.png

No działamy, działamy ale wdzianko jescze czeka a swój debiut ;) czekam na odpowiedni moment [emoji2]

reklama
Kurde mlody chory a mnie przeziebienie tez zbiera[emoji22] gardlo, glowa bola...masakra jakas a do tego nie wiem czy brac jakies vicksy czy lepiej nie...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękujemy. Zastanawiam sir czy iść juz do gin czy odczekać jeszcze z tydz.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekaj jeszcze co najmniej 2 tyg. Nic nie zobaczysz a tylko się zestresujesz że nic nie ma. Z tego co pamiętam to cokolwiek widać na usg jak beta jest powyżej 1000. Jak teraz nasz blade kreski to betę masz pewnie 50-100 :)

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Bosze, zrobiłam to samo co kiedyś @O'Hara, wpisała w wujka google hasło rodzaje śluzu. Wyskoczyły mi zdjęcia i nie będę mogła spać. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

marzenia mają wielką moc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry