reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marta_usssek Sikaj! [emoji16]

Powodzenia dziewczyny, cały czas trzymam mocno za Was kciuki [emoji119][emoji256]. Czy jak zaraz wszystkie zaciążycie możemy utworzyć wątek mam letnio-jesiennych 2018? [emoji16]

@zaczarowanaKicia Śliczny maluch [emoji7].

@O’Hara Gratuluję 2 tygodnia [emoji23]. Działacie? Jak tam czerwone wdzianko? Jak Cię w tym zobaczy, to ja jednak wróżę maraton!

Gratulacje @eve25białystok i fala:

[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]

f2w3rjjgrz97x0lc.png

No działamy, działamy ale wdzianko jescze czeka a swój debiut ;) czekam na odpowiedni moment [emoji2]

reklama
Kurde mlody chory a mnie przeziebienie tez zbiera[emoji22] gardlo, glowa bola...masakra jakas a do tego nie wiem czy brac jakies vicksy czy lepiej nie...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękujemy. Zastanawiam sir czy iść juz do gin czy odczekać jeszcze z tydz.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekaj jeszcze co najmniej 2 tyg. Nic nie zobaczysz a tylko się zestresujesz że nic nie ma. Z tego co pamiętam to cokolwiek widać na usg jak beta jest powyżej 1000. Jak teraz nasz blade kreski to betę masz pewnie 50-100 :)

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Bosze, zrobiłam to samo co kiedyś @O'Hara, wpisała w wujka google hasło rodzaje śluzu. Wyskoczyły mi zdjęcia i nie będę mogła spać. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

marzenia mają wielką moc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry