reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

No sikalam, biel...w dodatku podbrzusze czuję mocniej i znowu jest plamienie, więc raczej się okres kreci 😏
Ja w tym cyklu właśnie miałam plamienie trzy dni i dopiero w czwarty dzień okres się rozkręcił. Nie wiem jak liczyć dni czy od pierwszego plamienia czy od właściwego krwawienia bo nawet lekarka nie umiała mi na to odpowiedzieć. Ale myślę że owulacja była wczoraj bo dziś już wyższa temperatura.

reklama
Ja w tym cyklu właśnie miałam plamienie trzy dni i dopiero w czwarty dzień okres się rozkręcił. Nie wiem jak liczyć dni czy od pierwszego plamienia czy od właściwego krwawienia bo nawet lekarka nie umiała mi na to odpowiedzieć. Ale myślę że owulacja była wczoraj bo dziś już wyższa temperatura.
Pytałam kiedyś gina bo co cykl mam plamienia przed okresem dwa lub 3 dni albo brązowe albo różowe albo takie i takie i odp żeby 1 DC liczyć od właściwego krwawienia

Pytałam kiedyś gina bo co cykl mam plamienia przed okresem dwa lub 3 dni albo brązowe albo różowe albo takie i takie i odp żeby 1 DC liczyć od właściwego krwawienia
O dobrze wiedzieć...bo ja właśnie takie plamienia mam przed okresem od jakiegoś czasu, kiedyś to z gruber rury mnie zależało 😏 no nic, jeszcze do jutra poczekam aż się oficjalnie rozkręci i zaczynamy od nowa w lutym..

Moja też powiedziała żeby liczyć od mocnego krwawienia ale później zobaczyła pęknięty pęcherzyk i mówi że wygląda jak po owulacji więc mam liczyć od pierwszego plamienia. Później zrobiłam progesteron i jednak nie było wtedy tej owulacji 😆 To nie wiem co to było.

To ja właśnie też już nie wiem, ale te moje plamienia to są naprawdę baaaardzo skąpe 😏 plus mam jakąś taka duża "suchosc" 🤐

Jutro będzie 8 dni po peaku .
Pojadę sprawdzić progesteronem czy owulacja była
Korcie mnie zeby bete dodać ale pewnie nic nie będzie .
Czuje się jakbym miała być chora .

Jutro będzie 8 dni po peaku .
Pojadę sprawdzić progesteronem czy owulacja była
Korcie mnie zeby bete dodać ale pewnie nic nie będzie .
Czuje się jakbym miała być chora .
Ja jutro 8 dpo oczywiście wg moich obserwacji i też korci mnie żeby test zrobić ale czy jest sens. Ja po owulacji to wgl chora byłam i parę dni się męczyłam aż w końcu wzięłam antybiotyk. A do tego wszystkiego jeszcze mi zimno na nosie wyszło🤦urodzaj

reklama
Chyba też pójdę sprawdzić proga za 8 dni. Pokaże mi chociaż czy owulacja była. A betę kiedy najlepiej zrobić?
Ja chyba jutro zrobię betę tak dla jaj i tak będzie negatywna i prożka
Bete to najlepiej 14 dni po owulacji potwierdzenone monitoringiem bo do implantacji u jednej jest 6 dni po u innej 8 dni po jeszcze u innej 10 dni po .

Do góry