reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja sie zastanawiam czy jutro nie isc do gina bo nie wiem czy jesli @ przyjdzie to jakis tych lekow na stymulacje nie bierze sie od pierwszego dnia cyklu...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak kiedyś rozmawiałam na temat monitoringu z ginem to powiedział,że pierwsza wizyta powinna być zaraz po końcu @i on wtedy patrzy czy nie zostały stare nie pęknięte pęcherzyki i potem ustala terminy kolejnych wizyt.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Piekny bobas:)
Jak sie czujesz?

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Bardzo dobrze wkoncu moglam odstawic leki na podtrzymanie i nic sie nie dzieje [emoji3]

m3sxskjoy7l8ehmb.png

Kurde mlody chory a mnie przeziebienie tez zbiera[emoji22] gardlo, glowa bola...masakra jakas a do tego nie wiem czy brac jakies vicksy czy lepiej nie...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Uuuuu wiesz ze to dobry znak? Większość była przeziębiona przed zrobieniem POZYTYWNEGO testu [emoji7] trzymamy kciukasy!

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Bosze, zrobiłam to samo co kiedyś @O'Hara, wpisała w wujka google hasło rodzaje śluzu. Wyskoczyły mi zdjęcia i nie będę mogła spać. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

marzenia mają wielką moc...
Nas tak babka w poradni zycia załatwiła na naukach przedslubnych [emoji15] pokazywala zdj kursantki, ktora miedzy palcami sobie rozciągala sluz i mąż musial dopasować zdj do dni plodnych i mniej czy bardziej plodnych[emoji23] masakra

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Do góry