Ja mam niestety to samo. Udało się w miarę wyregulować cykle dzięki "diecie" (o ile mogę to tak nazwać) i suplementacji i cykle miałam cały poprzedni rok co 38 dni. A teraz błąd systemu i ostatni okres 6 grudnia...Tak! Tylko cierpliwości brak ;(
reklama
klaudia16
Fanka BB :)
no to jeżeli nie wiesz kiedy była owu , a cykle są nieregularne to niestety trzeba czekać ewentualnie iść do gina bo da coś na wywołanieMam pcos i wiesz te cykle sa różne :/ ale kurde tyle to już trwa brzuch czasem boli jak na okes i tyle
Ehhh mi raczej można wpisać brak ciąży. Miałam dziś wizytę u ginekologa. Ponad 1,5 h... W lutym mam drożność jajowodów a jak to się nie uda to będę musiała działać "grubo". Okazało się, że mam niszę w bliźnie po cieciu cesarskim - co by wyjaśniało moje plamienia po miesiączce. Do tej pory myślałam, że to wina PCOS a tu się okazuje że jest kieszonka i to niemała... Jeśli nie uda się po drożności, to czeka mnie histeroskopia lub/i laparoskopia.
MamaR
Dziś 19dc jeśli wezmę pod uwagę kiedy było już więcej krwi , bo jeśli od pierwszej krwi to 22 dc. Cykle mam ok 32-35 dni Progesteron badałam w środę teraz to było <0.1 czyli przed owulacją byłam. A badałam bo tydzień wczesniej lekarka na USG widziała coś co mówiła że wygląda jak pęknięty pęcherzyk i być może już jestem po owulacji. Ale na drugim jajniku był pęcherzyk dominujący na 9mm. Dziwne to mi się wydało przy moich długich cyklach temu zbadałam ten progesteron.a ile dni temu robiłaś progesteron ? Nie uda ci się iść na jakiś podgląd w najbliższym czasie ? Ewentualnie może zbadaj sobie proga jeszcze raz ? Który dzień cyklu masz ?
klaudia16
to z tym pęcherzyk pamiętam , no to może miałaś owulację teraz na dniach ? Coś chyba pisałaś o śluzie płodnym i tak dalej , może zbadaj go sobie jeszcze raz za kilka dni ?Dziś 19dc jeśli wezmę pod uwagę kiedy było już więcej krwi , bo jeśli od pierwszej krwi to 22 dc. Cykle mam ok 32-35 dni Progesteron badałam w środę teraz to było <0.1 czyli przed owulacją byłam. A badałam bo tydzień wczesniej lekarka na USG widziała coś co mówiła że wygląda jak pęknięty pęcherzyk i być może już jestem po owulacji. Ale na drugim jajniku był pęcherzyk dominujący na 9mm. Dziwne to mi się wydało przy moich długich cyklach temu zbadałam ten progesteron.
MamaR
Liczę że owu była wczoraj lub dziś ale żadnych objawów nie mam. Dziś już śluz gęsty i kremowy. Pójdę zbadać z ciekawości prożka w następną sobotę. Może uda mi się jeszcze jutro namówić męża na sexy. Na wszelki wypadek. Na monitoring nie mam jak iść niestety bo pracuje. Dopiero 13 lutego mam teleporade u gin u której chciałabym ciążę prowadzić na NFZ. Jak dostanę okres to ma omówić wyniki w tym AMH a jakby się udało to mnie zapisze na pierwsze USG.to z tym pęcherzyk pamiętam , no to może miałaś owulację teraz na dniach ? Coś chyba pisałaś o śluzie płodnym i tak dalej , może zbadaj go sobie jeszcze raz za kilka dni ?
paola121214
Dziewczyny jak to jest ponoć testy owulacyjne ciemnieją jeśli jest ciąża?
Któraś to sprawdziła?
Wiem że testy lh nie służą do wykrywania ciąży
Oglądając tik toki ze Stanów to każda tam robi
Któraś to sprawdziła?
Też tak slyszalam, ale ile w tym prawdy...nie wiem.Dziewczyny jak to jest ponoć testy owulacyjne ciemnieją jeśli jest ciąża?
Któraś to sprawdziła?
Ja dziś wstałam i od razu do łazienki sprawdzać jak tam okres, ale nic...zero dziś brzuch narazie nie kręci, lepiej niech już przyjdzie i z glowy
reklama
klaudia16
ja sprawdzałam tylko raz ,przy drugim biochemię i u mnie nie ciemniały , ale moze dlatego że coś było nie tak nie wiem ,teraz nie sprawdzałamDziewczyny jak to jest ponoć testy owulacyjne ciemnieją jeśli jest ciąża?
Któraś to sprawdziła?