Lanvin
Fanka BB :)
Mierz dalej! Jaką Ty masz w końcu apke? Ja mam Mój kalendarzyk, jest spoko, ale źle wyznacza owu, ma z tym problem.Mierzylam jednak :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mierz dalej! Jaką Ty masz w końcu apke? Ja mam Mój kalendarzyk, jest spoko, ale źle wyznacza owu, ma z tym problem.Mierzylam jednak :-)
ja mam mój kalendarzyk i ovufriendMierz dalej! Jaką Ty masz w końcu apke? Ja mam Mój kalendarzyk, jest spoko, ale źle wyznacza owu, ma z tym problem.
Ja też, ovufriend wyznaczyła poprawnie, a mój kalendarzyk dzień wcześniej, nie ogarnął że jak zaznaczyłam pozytywny test owu, to sama owu była dzień później, tak wynikało z temperatury.ja mam mój kalendarzyk i ovufriend
w zeszłym cyklu jedna i druga wyznaczyła ovu na 17 dc
marc ja też ciągle Ci mówię,że będzie z tego bobo
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też, ovufriend wyznaczyła poprawnie, a mój kalendarzyk dzień wcześniej, nie ogarnął że jak zaznaczyłam pozytywny test owu, to sama owu była dzień później, tak wynikało z temperatury.
Dziewczyny, nie nakrecajmy @marc. W zeszłym cyklu robilysmy to samo, ja bym bardzo chciała, żeby była w ciąży, ale jak się znowu nastawi, a nic z tego nie będzie (oby było!), to będzie jej znowu przykro...U mnie też temperatura rosła i się nakręciłam niepotrzebnie...
No właśnie widzę, że jest inna, niż u mnie, a ja z kolei nie mogę jej zaktualizować :/:-*
Trochę inaczej podchodzę do tego nie ma co prawda :-)jak mówisz to co było ostatnio :-(
Wiesz ja mam tez z tym kotkiem, ale jakas zaktualizowana wydaje sie bardziej :-)
U mnie sie pomyliła o 3 dni..... a jak to ustalić nie wiem, bo te fazy jakoś u mnie Za kazdym razem wychodzą inaczej...hm