reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej,

Mam takie pytanie: jak to jest z szyjką macicy? Badam swoją rano, ale robi jakieś dziwne akcje... najpierw była jak na owu (otwarta, wysoka i miękka), później zeszła niżej zamknęła się i zaraz powędrowała do góry (dzień po dniu), następnego dnia zeszła na dół (miękka i nie wiem czy otwarta czy zamknięta) a teraz jest tak wysoko że nie mogę jej dosięgnąć. Czy to normalne? :)

Kotek a jak w tym cyklu rządzicie? :-) trzymam kciuki za Was wszystkie[emoji110]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
staramy się co dwa dni
staranka były 4,9,11 dc no i dziś wieczorkiem :p
gdybym zaszła teraz to termin porodu przypadałby na 16.12 byłoby cudownie akurat tak na święta :)
a jak Ty się czujesz? który to już tydzień?

Czy pomoże mi któraś w zrobieniu suwaczka? Zupełnie się nie znam :-)

Wejdź na stronkę suwaczki kropka com tam zrób suwaczek, są trzy kroki i skopjuj link pierwszy chyba, zreszta jest napisane który na bb, i wklej do sygnatury na swoim profilu

f2w3rjjgpsehityp.png

Dokładnie tak :)

I ja :) wkreciłam sobie niepokalane poczęcie, trzeba mieć nierówno pod sufitem [emoji14]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja co miesiąc wkręcam sobie pokalane poczęcie [emoji6]
Może spróbuj z clo? Mi wychodzi na to, że ten cykl będzie 28 dniowy zamiast 35, Twoje cykle są jeszcze dłuższe. Czy narazie próbujesz z samym dongiem?

staramy się co dwa dni
staranka były 4,9,11 dc no i dziś wieczorkiem [emoji14]
gdybym zaszła teraz to termin porodu przypadałby na 16.12 byłoby cudownie akurat tak na święta :)
a jak Ty się czujesz? który to już tydzień?
5tc+3 :-) za tydzień wizyta u gin. W większości czasu czuje się mało ciążowo. Jestem bardziej senna ale jak zdrzemne się w ciągu dnia to jak nowonarodzona :-)

Hej dziewczyny :) Czy słyszałaś cie coś o tym że nie wolno pić zielonej herbaty w ciąży?
Czytałam o tym, nie pamiętam dokładnie dlaczego, ale faktycznie odradzają.

Do dziewczyn, które stosują ten żel concieve plus, macie go w tubie czy w aplikatorach? Jakaś różnica to jest oprócz ceny?

reklama
Do góry