reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc no z tego cyklu to nic nie wiadomo...
A czemu nie chcesz powiedzieć mu od razu? Ja powiedziałabym od razu. No może nie przez telefon, oczywiście w 4 oczy. My się cieszymy od razu, czemu im tego odbierać?[emoji6]

reklama
@marc no z tego cyklu to nic nie wiadomo...
A czemu nie chcesz powiedzieć mu od razu? Ja powiedziałabym od razu. No może nie przez telefon, oczywiście w 4 oczy. My się cieszymy od razu, czemu im tego odbierać?[emoji6]

No żeby było pewne tak na 100% :-) dlatego tak sobie pomyslałam :-)

Kurde .... jak Ty nie wiesz co z wykresu to ja tym bardziej :-)
Jedno jest pewne owu była :-) tylko kiedy Hehehe tego juz nie wiem :-)

Śluz u mnie juz nie płodny :-)

No żeby było pewne tak na 100% :-) dlatego tak sobie pomyslałam :-)

Kurde .... jak Ty nie wiesz co z wykresu to ja tym bardziej :-)
Jedno jest pewne owu była :-) tylko kiedy Hehehe tego juz nie wiem :-)

Śluz u mnie juz nie płodny :-)
No i tak lepiej. Załóż, że owu była 13 dc i czekaj. Będziesz sie mniej stresować[emoji12]
Nadrobiłam... ;)
Gratuluję nowym zafasolkowanym!!! I zazdroszczę...
Jutro znowu dzwonię do szpitala, może się uda. Powinnam napisać maila do Salve Medica w sprawie wyników mojego amh, ale się boję :(
Ledwo żyje z osłabienia, @ mnie nie rozpieszcza, masakra :(
Miłego wieczoru życzę :)
Daje Ci w kość bo oby to była ostatnia na długi czas[emoji110]

U mnie bole owulacyjne także ten podziałane[emoji12] [emoji4]

Kochana, wszystko co wg Ciebie jest warte uwagi! A Ty skonczylas kurs? Jeśli tak, to jaki?

Podeślij mi te książki na priv, jeśli możesz [emoji8]

@Lanvin tak ja skończyłam kurs i to dokładnie ten, o którym piszesz na Akademii Dietetyki, tyle, że w Krakowie, ale program wszędzie jest ten sam. Poziom szkoły z mojego punktu widzenia jest średni to taka typowa stara szkoła dietetyki, ale daje papier. Uczestniczyłam też w szkoleniach u Mauricza, które z kolei polecam w 200%. Merytorycznie myślę, że najlepsze na rynku. Warte uwagi są też szkolenia u Ajwen, czy MedFood. W wolnej chwili podeślę Ci książki na priv :)

reklama
Do góry