reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ta apka "Mój kalendarzyk" to jest fajna do monitorowania kiedy przyjdzie @, ale moim zdaniem w kwestii wyznaczania owu zupełnie się nie sprawdza! :/ Ja polecam ovufriend. Torchę bardziej skrupulatnie trzeba dane wprowadzać, ale zdecydowanie daje lepszy pogląd na cykl i kiedy owulacja ma miejsce.

Co do nakręcania się, to popieram @Lanvin - nie róbmy tego! Prawda jest taka, że w każdym niemal cyklu temperatura w drugiej jego części szybuje wysoko. Bardzo często spada dopiero dzień przed @. Dlatego lepiej się nie nakręcać :) najlepsze podejście to zająć się czymś innym, nie doszukiwać się objawów, nie wkręcać sobie "filmów"... Najlepiej testować najwczesniej dzień przed planowaną @, wcześniej nawet o tym nie myślec. W tem sposób i czas szybciej minie i wszystkie będziemy zdrowsze :) Poza tym lepiej się pozytywnie zaskoczyć, niż rozczarować... Prawda? :)

Dokładnie tak ;-) jestem przykładem w zeszłym cyklu :-(

reklama
U mni

Jak miałam najpierw 4,9 a później 3,06 to dalej endo powiedziała że dużo za dużo. Tak jak pisalysmy 1-1,5 jest ok. U mnie na ostatnim pomiarze 2,14

Witamy na super forum

tylko się cieszyć
:)
Kurde wczoraj padlam po pracy. Jeszcze ponad 100 postów do nadrobienia :p
I bedziesz coś działać z tym tsh 2,14? Ja mam 2,02 a moja gin mówiła że Max do 2,3 czyli mam w normie a mimo wszystko się zastanawiam czy coś z tym nie zrobic..
Sprawdzilam swoje wyniki i ja jak sie starałam miałam 2,7tsh i zaszłam za pierwszym cyklem a teraz mam 2,5 i też nikt problemu nie widzi. W piątek mam giną to jeszcze z nim pogadam na ten temat czy te 1,5 jest dla wszystkich czy dla osób z hashi bo już nie wiem co myśleć.

Zapytaj to chętnie zobaczę co inny gin na to [emoji6] moj powiedział ze 2,3 max ja mam 2,02..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

marc super temperatura :)

u mnie 13 dc dziś zmierzyłam temp 36,48 myślę że jeszcze przed owu bo w owu spada do ok 36,22,
chyba zaczne mierzyc temp. zawsze daje tam jakis obraz a działać i tak trzeba u mnie na razie co dwa dni.
MOJE tsh 1,85
Kotek a jak w tym cyklu rządzicie? :-) trzymam kciuki za Was wszystkie[emoji110]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ta apka "Mój kalendarzyk" to jest fajna do monitorowania kiedy przyjdzie @, ale moim zdaniem w kwestii wyznaczania owu zupełnie się nie sprawdza! :/ Ja polecam ovufriend. Torchę bardziej skrupulatnie trzeba dane wprowadzać, ale zdecydowanie daje lepszy pogląd na cykl i kiedy owulacja ma miejsce.

Co do nakręcania się, to popieram @Lanvin - nie róbmy tego! Prawda jest taka, że w każdym niemal cyklu temperatura w drugiej jego części szybuje wysoko. Bardzo często spada dopiero dzień przed @. Dlatego lepiej się nie nakręcać :) najlepsze podejście to zająć się czymś innym, nie doszukiwać się objawów, nie wkręcać sobie "filmów"... Najlepiej testować najwczesniej dzień przed planowaną @, wcześniej nawet o tym nie myślec. W tem sposób i czas szybciej minie i wszystkie będziemy zdrowsze :) Poza tym lepiej się pozytywnie zaskoczyć, niż rozczarować... Prawda? :)
Dokładnie tak :)

Dokładnie tak ;-) jestem przykładem w zeszłym cyklu :-(
I ja :) wkreciłam sobie niepokalane poczęcie, trzeba mieć nierówno pod sufitem [emoji14]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry