Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na K aż wróci z pracy i działamy [emoji123] właśnie sie przygotowalam i teraz leże w łózku i pachne
Ja obstawiam tez że owu mogła byc wczoraj a było działane[emoji48] lub moze byc dzisiajMegan wygląda na to ze ow była
Ja czuję się jakbym temperaturę miała ale nie mam kataru typowego nie było ,tylko nos ciągle zatkany, w sumie to z kroplami chodzę od tygodnia nie wiem czy to aby nie nasza kochana złota jesień pozdrowionkaDziewczyny, mam do Was pytanie. Jestem jakieś 5 dni po owu i mam dzisiaj mocny ból jajnika. Ten sam jajnik (lewy) bolał wcześniej na owu, ale inaczej, lagodniej. Do tego wczoraj czułam się "przeziebiona". Bolało mnie gardło. Wypilam mikstury domowe i dzisiaj po bólu, za to zatkany nos, lecz kataru prawie wcale. Myślicie, ze coś to może oznaczać?
Wczoraj na wizycie gin mi powiedział, że po ciąży biochemicznej mam odpuścić sobie jeden cykl starań. Trochę mnie to zaskoczyło, bo nieraz czytałam że laski po poronieniu od razu w ciążę zachodziły, szkoda mi czasu, tak bardzo chcę być znowu w ciąży
Jakie macie doświadczenia? Pewnie hormony za rozchwiane, wszystko musi wrócić do normy.
Właśnie powiem ci szczerze że nie wiem o co chodzi nigdy tak nie bylo .. On chce tego dziecka ale może juz go troche dobija że nie wychodzi i sie stresuje ?