reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, mam do Was pytanie. Jestem jakieś 5 dni po owu i mam dzisiaj mocny ból jajnika. Ten sam jajnik (lewy) bolał wcześniej na owu, ale inaczej, lagodniej. Do tego wczoraj czułam się "przeziebiona". Bolało mnie gardło. Wypilam mikstury domowe i dzisiaj po bólu, za to zatkany nos, lecz kataru prawie wcale. Myślicie, ze coś to może oznaczać?
U mnie od czasu gdy biorę luteinę, jajnik ćmi mnie też po owulacji aż do samej @, choć jak nie bierzesz luteiny ani duphastonu to może oznaczać fasolkę, trzymam kciuki[emoji106]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też czułam po owu ból ciagnacy jajnika czyżby się udało życzę z całego serduszka

Ja oczywiście nic sobie nie wkrecam i dopóki nie zobaczę dwóch kresek lub wysokiej bety obiecałam sobie zachować spokój. Chciałam prosić o radę, bo wiem, ze właśnie są tu doświadczone koleżanki :)

Zobaczymy jak to wyjdzie. Dziękuję Docia1975 :)

U mnie od czasu gdy biorę luteinę, jajnik ćmi mnie też po owulacji aż do samej @, choć jak nie bierzesz luteiny ani duphastonu to może oznaczać fasolkę, trzymam kciuki[emoji106]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Nie biorę właśnie nic. Oczywiście, oprócz kwasu foliowego z witaminami :) Cera mi zaczęła szaleć też ostatnio.

reklama
U mnie dzisiaj 9dc i ostatni dzień z clo. Zrobiłam jak wy i zamiast brać clo pod język łykałam. W tym cyklu daje na luz ale jestem bardzo ciekawa która z was dołączy do lipcowek :)

Do góry