reklama
Lanvin
Fanka BB :)
Boziu, dziewczyny, taka głodna ostatnio jestem, że szok! Nie wiem, czy to przez tą zimnicę, czy o co chodzi... Jak tak dalej pójdzie, to po zimie się nie poznam :-o
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam na K aż wróci z pracy i działamy [emoji123] właśnie sie przygotowalam i teraz leże w łózku i pachne
Ja obstawiam tez że owu mogła byc wczoraj a było działane[emoji48] lub moze byc dzisiajMegan wygląda na to ze ow była
Mam taka nadzieje bo K chyba traci powoli siły
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
evelinia
Ja czuję się jakbym temperaturę miała ale nie mam kataru typowego nie było ,tylko nos ciągle zatkany, w sumie to z kroplami chodzę od tygodnia nie wiem czy to aby nie nasza kochana złota jesień pozdrowionkaDziewczyny, mam do Was pytanie. Jestem jakieś 5 dni po owu i mam dzisiaj mocny ból jajnika. Ten sam jajnik (lewy) bolał wcześniej na owu, ale inaczej, lagodniej. Do tego wczoraj czułam się "przeziebiona". Bolało mnie gardło. Wypilam mikstury domowe i dzisiaj po bólu, za to zatkany nos, lecz kataru prawie wcale. Myślicie, ze coś to może oznaczać?
evelinia
Wczoraj na wizycie gin mi powiedział, że po ciąży biochemicznej mam odpuścić sobie jeden cykl starań. Trochę mnie to zaskoczyło, bo nieraz czytałam że laski po poronieniu od razu w ciążę zachodziły, szkoda mi czasu, tak bardzo chcę być znowu w ciąży
Jakie macie doświadczenia? Pewnie hormony za rozchwiane, wszystko musi wrócić do normy.
Pewnie chce aby wszystko się wyregulowało,ale z tego co wiem to po poronieniu szybciej się zachodzi w kolejną ciążę bądź dzielna
Właśnie powiem ci szczerze że nie wiem o co chodzi nigdy tak nie bylo .. On chce tego dziecka ale może juz go troche dobija że nie wychodzi i sie stresuje ?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emsi*
Iza super wieści ... informuj nas na bieżąco [emoji6]
Bardzo optymistyczne są Twoje posty ;-)
Witam nowe staraczki!
Ja cały dzień nadrabiam zaległości po kawałku i juz wymiekam....strasznie dużo tego :-) rozkręcilo nam się towarzystwo i wyszły z ukrycia [emoji1]
Ja juz większy luz teraz ... 12dc, testy owu są i serduszka i zobaczymy co będzie...
Wszystkim w pozycji stand by życzę powodzenia [emoji6]
A owulkujacym stosunkowo udanego wieczoru ... Megan super walczysz jak lwica....będą z tego lwiatka [emoji12] jak nic
Spark kawa z olejem .... ble [emoji13] ciesze się, że masz plan ... grunt to iść do przodu. Moim zdaniem zle odżywianie jest powodem wielu naszych problemów i zdecydowanie dieta jest bardzo dobrym pomysłem [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo optymistyczne są Twoje posty ;-)
Witam nowe staraczki!
Ja cały dzień nadrabiam zaległości po kawałku i juz wymiekam....strasznie dużo tego :-) rozkręcilo nam się towarzystwo i wyszły z ukrycia [emoji1]
Ja juz większy luz teraz ... 12dc, testy owu są i serduszka i zobaczymy co będzie...
Wszystkim w pozycji stand by życzę powodzenia [emoji6]
A owulkujacym stosunkowo udanego wieczoru ... Megan super walczysz jak lwica....będą z tego lwiatka [emoji12] jak nic
Spark kawa z olejem .... ble [emoji13] ciesze się, że masz plan ... grunt to iść do przodu. Moim zdaniem zle odżywianie jest powodem wielu naszych problemów i zdecydowanie dieta jest bardzo dobrym pomysłem [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom