reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam z rana. U mnie dzisiaj 25dc i 10dpo. Zrobiłam test. I już wariuje (muszę odwiedzic psychiatre). Ja widzę jakiś cień. 20161019_065241.jpg.

Załączniki

• 20161019_065241.jpg
    20161019_065241.jpg
    483,3 KB · Wyświetleń: 140
reklama
TuliPanna ja po poronieniu miałam 3 miesiące przerwy ale ja poroniłam w 9 tyg. (serduszko stanęło) a w 12 tyg. rozwiązywali mi ciążę (tabl. poronne i zabieg). W sumie to 2,5 miesiąca po, raz współżyliśmy w 1 dzień płodny ale nie zaskoczyłam. Myślałam że po ciąży organizm szybko zaskakuje ale u mnie się to niestety nie sprawdziło. Staramy się już 10 cykl i w ciąży nie jestem. Ty miałaś biochemiczną- nie czekałabym tego 1 miesiąca.

Progesteron badasz miedzy 21-23dc(przy cyklach28 dniowych), są normy. W zależności od wyniku mozesz byc w fazie pęcherzyka, w fazie lutealnej, w fazie menopauzy no albo w ciąży ;)

Czy jedno badanie starczy ????? jesli tak tto już lece na krew

ja mam waśnie 22 dc cyklu miałam na poczatku iść zbadać ale jedno badanie nic mi nie da a boje sie nakrecać bardziej

Cześć dziewczyny. Nie odzywałam się,bo mnie jakieś przeziębienie dopadło i wczoraj dosłownie cały dzień przeleżałam w łóżku o herbacie z cytryną i Aspirin C. :no::no: Na szczęście dzisiaj już o niebo lepiej. Pogoda u nas tragiczna, nic mi się nie chce,najchętniej położyłabym się spać.:dry:
Ale za to, oczywiście teoretycznie, dzisiaj mam owulkęęęęę !!! Już zapowiedziałam P. przez telefon,że dzisiaj mu nie popuszczę i mam gdzieś czy będzie zmęczony,czy nie. Zresztą pogoda taka,że może wróci z pracy wcześniej. Zrobię mu coś dobrego na obiad,tylko nie wiem co...mam cycki z kurczaka,ale nie mam pomysłu co z nimi. A i tak muszę wyjść do sklepu po ziemniaki, już mnie trzepie jak sobie pomyślę o wychodzeniu dzisiaj z domu...:angry: Może cycki w jakimś sosie pieczarkowym? Kupię jeszcze po jednym Desperados na wieczór, tak do sączenia sobie iiii... wtedy napadnę P.!!! :-D:-D:-D Taki mam z grubsza plan.
Ale na razie siedzę w szlafroku, piję zimną już herbatę i wyglądam jak Peggy Bundy...:dry:

reklama
Lanvin no o które dziecko się starasz. :) Jak masz np. 2 serduszka, to znaczy,że starasz się o 2 dziecko.
Chyba,że pytałaś jeszcze o inną tabelkę,to przepraszam,że się wcięłam. :D

Do góry