reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
U mnie wlatują skarpety , widziałam kiedyś gdzieś że ,, ciepłe stopy to ciepła macica ,, także staram się w to wierzyć i w to że to coś pomoże haha 😅

Załączniki

• 4fcba6fb-9829-480d-8da7-d90afb991f95.jpeg
    4fcba6fb-9829-480d-8da7-d90afb991f95.jpeg
    62,8 KB · Wyświetleń: 80
Mój A. się śmieje że ja żyję do 16 bo pozniej mam tak zimne kończyny jakby życia we mnie nie było. Czekam do wiosny😂🌷
ja mam tak że jest mi zimno w stopy , ale jak się kładę do łóżka to nagle mi gorąco i zazwyczaj jak nawet usnę w skarpetach to mimowolnie je ściągam w nocy 😅 ale nienawidzę zimy ,kto to wgl wymyślił 🤦

Za to ja jestem przykryta po samą głowę,a stopy musze mieć odsłonięte.
Inaczej nie zasnę.

Kurcze jakie macie sposoby na grypę u chłopca 13 lat .
Oczywiście bylismy u lekarza mamy leki ,ale czym złagodzić objawy .
Daje na zmianę paracetamol i ibuprofen.
Inhalacje ..
Herbata miód cytryna nie za słodkie.
Męczy się okropnie.

Grypa jest okropna .

reklama
Za to ja jestem przykryta po samą głowę,a stopy musze mieć odsłonięte.
Inaczej nie zasnę.

Kurcze jakie macie sposoby na grypę u chłopca 13 lat .
Oczywiście bylismy u lekarza mamy leki ,ale czym złagodzić objawy .
Daje na zmianę paracetamol i ibuprofen.
Inhalacje ..
Herbata miód cytryna nie za słodkie.
Męczy się okropnie.

Grypa jest okropna .
Tylko tyle tak naprawdę… trzeba przetrwać i najbardziej umilac czas, starać się żeby cokolwiek jadł (może zamówcie coś co lubi?), pił dużo wody, niech ogląda telewizję ile chce i trzeba przeczekać. Grypa jest straszna. Mi pomagało czas to, że nie musiałam się ruszać tylko narzeczony mi wszystko podawał do łóżka.

Do góry