reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
@93kora B. Uważa ,że jej nie potrzebuje bo sobie radzi.
Ja wiem,że by mu to tylko pomogło i sama staram się na spokojnie z nim rozmawiać na różne tematy - sama nie miałam lekkiego dzieciństwa i okresu dorastania -jestem DDA - i wiem,że jest mu napewno ciężko ale on po prostu nie myśli o terapii a sama uważam,że to by też za dużo w Nim nie zmieniło 🤔
Jest dobrym mężem i ojcem, nie odwalił mi nigdy żadną słabą akcją ,wspierał mnie w trudnych sytuacjach.
Fakt- mam czasami ochotę zatłuc go taboretem - ale wiem ,że bez niego moje życie byłoby okropne.
Jeszcze przyjdzie pora ,że przemyśli wszystko i zadecydujemy konkretnie czy się staramy o drugie dziecko czy nie:)

@Patii26 usuń proszę serduszko...
Beta już tylko 62.
W ciągu 9 miesięcy trzeci raz to samo. Już z takimi lekami nie dało rady... Nie wiem czy są jakie kolwiek szanse. Serce mi pękło. Moja psychika już nie daje rady.
o nieee 😔 mega mi przykro , napewno jest ci bardzo źle 😔 życzę ci dużo wytrwałości żeby przeżyć jakoś ten okropny czas , czy są jeszcze jakieś badania które możesz zrobić ? Jak sprawa Kirow implantacyjnych ?

o nieee 😔 mega mi przykro , napewno jest ci bardzo źle 😔 życzę ci dużo wytrwałości żeby przeżyć jakoś ten okropny czas , czy są jeszcze jakieś badania które możesz zrobić ? Jak sprawa Kirow implantacyjnych ?
narazie zrobiłam tylko te pod kątem trombofilii. Woec pewnie jest jeszcze dużo.
Myślicie ze przy takiej małej becie potrzebny szpital? Nie chxe tam jechać. Za każdym razem żeby szybko skończyć robią mi łyżeczkowanie. A ja nie chxe jeśli nie potrzeba. Myślicie ze odstawie leki i jak się rozkręci to wystarczy że w środę za tydz pójdę na wizytę?

Myślicie ze przy takiej małej becie potrzebny szpital? Nie chxe tam jechać. Za każdym razem żeby szybko skończyć robią mi łyżeczkowanie. A ja nie chxe jeśli nie potrzeba. Myślicie ze odstawie leki i jak się rozkręci to wystarczy że w środę za tydz pójdę na wizytę?
przy takich dość niskich wartościach myślę że nie ma potrzeby jechać do szpitala , nie jestem lekarZem wiadomo , ale ja bym osobiście wolała odstawić leki , za 2 dni sprawdzić czy beta dalej spada i poczekać na krwawienie i kontrolować jeszcze 1-2 razy spadek . Chyba że nie daj Boże ta beta by skala i wtedy pojechałabym do szpitala

jeszcze zapytam , a miałaś histeroskopie ? Nie ma jakieś stanu zapalnego , polipów ? Moja lekarka mówi że przy takich wartościach może problem leżeć w tym że nie chce się jakby całkiem zagnieździć .

jeszcze zapytam , a miałaś histeroskopie ? Nie ma jakieś stanu zapalnego , polipów ? Moja lekarka mówi że przy takich wartościach może problem leżeć w tym że nie chce się jakby całkiem zagnieździć .
nie miałam. Polegała na lekarzach którzy zobacz trombofilie i że w tym problem. Damy heparyna i się uda. Nie udało się.

reklama
Do góry