reklama
LadyStrejser
Fanka BB :)
@93kora B. Uważa ,że jej nie potrzebuje bo sobie radzi.
Ja wiem,że by mu to tylko pomogło i sama staram się na spokojnie z nim rozmawiać na różne tematy - sama nie miałam lekkiego dzieciństwa i okresu dorastania -jestem DDA - i wiem,że jest mu napewno ciężko ale on po prostu nie myśli o terapii a sama uważam,że to by też za dużo w Nim nie zmieniło
Jest dobrym mężem i ojcem, nie odwalił mi nigdy żadną słabą akcją ,wspierał mnie w trudnych sytuacjach.
Fakt- mam czasami ochotę zatłuc go taboretem - ale wiem ,że bez niego moje życie byłoby okropne.
Jeszcze przyjdzie pora ,że przemyśli wszystko i zadecydujemy konkretnie czy się staramy o drugie dziecko czy nie
Ja wiem,że by mu to tylko pomogło i sama staram się na spokojnie z nim rozmawiać na różne tematy - sama nie miałam lekkiego dzieciństwa i okresu dorastania -jestem DDA - i wiem,że jest mu napewno ciężko ale on po prostu nie myśli o terapii a sama uważam,że to by też za dużo w Nim nie zmieniło
Jest dobrym mężem i ojcem, nie odwalił mi nigdy żadną słabą akcją ,wspierał mnie w trudnych sytuacjach.
Fakt- mam czasami ochotę zatłuc go taboretem - ale wiem ,że bez niego moje życie byłoby okropne.
Jeszcze przyjdzie pora ,że przemyśli wszystko i zadecydujemy konkretnie czy się staramy o drugie dziecko czy nie
niezapominajka876
Tule.@Patii26 usuń proszę serduszko...
Beta już tylko 62.
W ciągu 9 miesięcy trzeci raz to samo. Już z takimi lekami nie dało rady... Nie wiem czy są jakie kolwiek szanse. Serce mi pękło. Moja psychika już nie daje rady.
Ostatnia edycja:
klaudia16
o nieee mega mi przykro , napewno jest ci bardzo źle życzę ci dużo wytrwałości żeby przeżyć jakoś ten okropny czas , czy są jeszcze jakieś badania które możesz zrobić ? Jak sprawa Kirow implantacyjnych ?@Patii26 usuń proszę serduszko...
Beta już tylko 62.
W ciągu 9 miesięcy trzeci raz to samo. Już z takimi lekami nie dało rady... Nie wiem czy są jakie kolwiek szanse. Serce mi pękło. Moja psychika już nie daje rady.
bambi1990
narazie zrobiłam tylko te pod kątem trombofilii. Woec pewnie jest jeszcze dużo.o nieee mega mi przykro , napewno jest ci bardzo źle życzę ci dużo wytrwałości żeby przeżyć jakoś ten okropny czas , czy są jeszcze jakieś badania które możesz zrobić ? Jak sprawa Kirow implantacyjnych ?
Myślicie ze przy takiej małej becie potrzebny szpital? Nie chxe tam jechać. Za każdym razem żeby szybko skończyć robią mi łyżeczkowanie. A ja nie chxe jeśli nie potrzeba. Myślicie ze odstawie leki i jak się rozkręci to wystarczy że w środę za tydz pójdę na wizytę?
klaudia16
przy takich dość niskich wartościach myślę że nie ma potrzeby jechać do szpitala , nie jestem lekarZem wiadomo , ale ja bym osobiście wolała odstawić leki , za 2 dni sprawdzić czy beta dalej spada i poczekać na krwawienie i kontrolować jeszcze 1-2 razy spadek . Chyba że nie daj Boże ta beta by skala i wtedy pojechałabym do szpitalanarazie zrobiłam tylko te pod kątem trombofilii. Woec pewnie jest jeszcze dużo.
Myślicie ze przy takiej małej becie potrzebny szpital? Nie chxe tam jechać. Za każdym razem żeby szybko skończyć robią mi łyżeczkowanie. A ja nie chxe jeśli nie potrzeba. Myślicie ze odstawie leki i jak się rozkręci to wystarczy że w środę za tydz pójdę na wizytę?
klaudia16
jeszcze zapytam , a miałaś histeroskopie ? Nie ma jakieś stanu zapalnego , polipów ? Moja lekarka mówi że przy takich wartościach może problem leżeć w tym że nie chce się jakby całkiem zagnieździć .narazie zrobiłam tylko te pod kątem trombofilii. Woec pewnie jest jeszcze dużo.
bambi1990
nie miałam. Polegała na lekarzach którzy zobacz trombofilie i że w tym problem. Damy heparyna i się uda. Nie udało się.jeszcze zapytam , a miałaś histeroskopie ? Nie ma jakieś stanu zapalnego , polipów ? Moja lekarka mówi że przy takich wartościach może problem leżeć w tym że nie chce się jakby całkiem zagnieździć .
reklama
Patii26
Oj, bardzo mi Cię szkoda, że znów spotkało Cię tyle cierpienia tule mocno@Patii26 usuń proszę serduszko...
Beta już tylko 62.