reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
My w tym cyklu też musimy odpuścić starania że względu na ten mój ból prawej strony brzucha.
Wczoraj byłam drugi raz na sorze,Bo w sobotę wieczorem miała atak bólowy. Wszystko wskazywało na zapalenie wyrostka robaczkowego. Zrobili mi usg, zrobili Tomografie komputerową jamy brzusznej i wszystko wyszło dobrze, badania krwi też w normie, jedynie crp 20, więc coś gdzie jest ale nie zapalne. Zrobili badanie ginekologiczne i tam tez wszystko okey. Nie wiedzą skąd ten ból. Mam antybiotyk teraz na tydzień taki na jelita i zobaczymy.

Jedynie na usg wyszło mi, że mam ślady wolnego płynu w zatoce Douglasa.
Wiecie co to może oznaczać ? Gin nie mówił, że to coś złego.
Płyn w zatoce Douglasa może świadczyć o przebytej niedawno owulacji.

@Patii26 usuń proszę serduszko...
Beta już tylko 62.
W ciągu 9 miesięcy trzeci raz to samo. Już z takimi lekami nie dało rady... Nie wiem czy są jakie kolwiek szanse. Serce mi pękło. Moja psychika już nie daje rady.
Tule mocno 😢 Musi być jakaś przyczyna czemu beta nie rośnie 😳 Może faktycznie za późno tą luteinę dostałaś, a powinnaś brać od owulacji ? Nie poddawaj się ! Wierzę że wkoncu się uda 🍀

Jak moja ciąża zatrzymała się w 6 tyg to dostałam krwawienia i sama się oczyściłam. Nie była potrzebna pomoc lekarzy. Oby u Ciebie też tak było.

Dziewczyny jeszcze jedną sprawa! W piątek mam urodziny i planowałam je dużo szybszej więc zaprosiłam kilka koleżanek. Jak tu się wykręcic od %%?
Może być trudno..
Powiedz ze masz zapalenie pęcherza i bierzesz antybiotyk
U mnie zawsze dziala ;-)

A my mamy grype typu B
Czekam aż mąż przywiezie jeszcze testy combo .
Bo u młodego pozytywny test na grypę
W tym cyklu szkoda ze brałam latrezol jakbym wiedziała że tak wyjdzie to bym innaczej postąpiła.
Nie będę jeździć i roznosić grypy pewnie też bedziemy miec

reklama
Do góry