reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny mi się chyba dopiero zaczyna 1 trymestr [emoji26] kolejny wieczór gdzie tak mi niedobrze, odbija się masakrycznie a przed chwilą to nawet przytulasy z kibelkiem były. Dziwne że dopiero teraz jak powinno to już wszystko przechodzić

Kurde za niecała godzinę wychodzę z domu, coś mnie dzisiaj ciągnie wszystko. No i jeszcze od kręgosłupa na nogi promieniuje. Masakra
@Kasia2101 współczuję, niestety nie ma reguły kiedy i ile męczy :(

Słuchaj miałam tak samo w pierwszej ciąży i w efekcie testu pappa nie robiłam bo bym musialala dodatkowo zapłacić 150zl więc zrobiłam tylko usg prenatalne z którego wszystko wyszło dobrze. W 20tc na drugich prenatalnych wyszło że mam niewydolne lozysko a mogłam to wiedziec już w 12tc z testu pappa właśnie (wykrywa on wady lozyska). Ciąża skonczyla się tragicznie. Tak czy siak wiedząc to wcześniej nie mogłabym synowi w żaden sposób pomóc bo to było nie do wyleczenia:(((. Przy drugiej ciąży i obecnej robię już wszystkie możliwe badania

Przepraszam, ze tak wcinam się w wasza konwersacje, ale czasami podczytuje inne wątki, jestem czerwcowka.Moje pytanie w jaki sposób pappa wykrywa wady łożyska? Miałam podwyższone ryzyko w zespole
Downa, wiec robiłam nifty, ale żaden lekarz nie tłumaczył ani nie spojrzał na moje szczegółowe wyniki i teraz się martwię który wynik
Mógłby sugerować coś innego niż wady genetyczne :(

Ogólnie chyba dzisiaj jakiś taki dzień. Bo mnie też ciągnie tak troche z lewej strony mnie cos pobolewało a teraz z prawej :) takze chyba taki dzień :)

reklama
Do góry