reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

W takim razie proszę mnie dopisać na listę tarminów, ponieważ ja korzystam z aplikacji na telefonie i nie mam możliwość się dopisać [emoji6]

reklama
Mi już brzuszek ładnie widać. A piersi powiększyły się o jednen rozmiar już w 8tygodniu ☺ od kilku dni mnie swedzą więc pewnie znów się powiększaja

To zdjęcie mi się wydaje takie urocze. A nie wiem właściwie dlaczego. :) powodzenia na przyszłych wizytach. Ja następna 8.02. Ze względu na przegrodę, będę kontrolowana częściej. :) termin z USG wyszedł na 8.08.
20190125_154808(1).jpg

Manami ale fajne nóżki :)

U mnie też już widać brzuch, dziewczyny zawsze mi mówiły oo dopiero w piątym miesiącu doczekasz się brzucha a ja już koniec trzeciego i już widzę że mi wystaje i nie da się wciągnąć i nawet jak mam luźna bluzkę to mi się brzuch już odznacza pod bluzka ;)

reklama
Do góry