Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słuchaj miałam tak samo w pierwszej ciąży i w efekcie testu pappa nie robiłam bo bym musialala dodatkowo zapłacić 150zl więc zrobiłam tylko usg prenatalne z którego wszystko wyszło dobrze. W 20tc na drugich prenatalnych wyszło że mam niewydolne lozysko a mogłam to wiedziec już w 12tc z testu pappa właśnie (wykrywa on wady lozyska). Ciąża skonczyla się tragicznie. Tak czy siak wiedząc to wcześniej nie mogłabym synowi w żaden sposób pomóc bo to było nie do wyleczenia((. Przy drugiej ciąży i obecnej robię już wszystkie możliwe badania
Masz jakieś problemy z kręgosłupem?Kurde za niecała godzinę wychodzę z domu, coś mnie dzisiaj ciągnie wszystko. No i jeszcze od kręgosłupa na nogi promieniuje. Masakra
@Kasia2101 współczuję, niestety nie ma reguły kiedy i ile męczy
Niby nie, nic dotychczas się nie działo. Trochę dzisiaj dziecko nosiłam, może po prostu zmęczenie wychodzi.Masz jakieś problemy z kręgosłupem?
Haha byle żebym znowu miała wizytę od rana, ale na kolejnej mam w planach już wziąć zwolnienie więc muszę teraz powiedzieć w pracyTo znowu idziemy w ten sam dzien [emoji23][emoji23][emoji23]