reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Paulina94 a bylas na tym filimie??? Jak wrazenia??? Ciesze sie z wszystkimi z udanych wizyt super dziewczynki, tak trzymac i powodzenia na kolejnych

reklama
Hej. Gratuluję udanych wizyt dziewczyny :) super!

Co do wymiotow i mdłości: w pierwszej ciąży zaczęły się gdzieś w 6 tygodniu i skończyły po porodzie. W drugim trymestrze doszła zgaga. Jechałam do szpitala z kartonem mleka :D

Teraz ciąża jest dla mnie o wiele, wiele laskawsza :)
Też jestem za prywatnym ;)

Gratuluje dziewczyny wizyt! ❤️ Piękne zdjęcia :)
Luxuorius bardzo współczuje, trzymam kciuki, żeby się udało za 2 miesiące. Ściskam ❤️
Cały czas Was czytam ale mam mało czasu, żeby odpisać :( W następny weekend mam 6 egzaminów na studiach i strasznie dużo materiału do ogarnięcia. W ten wtorek czekają mnie prenatalne w klinice w Gd. :o Trochę się cykam ale patrząc na mój wiek (22) powinno być wszystko git.
Teraz siedzę i zastanawiam się co zjeść.:p Chodzą za mną trochę frytki :D

Paulina94 a bylas na tym filimie??? Jak wrazenia??? Ciesze sie z wszystkimi z udanych wizyt super dziewczynki, tak trzymac i powodzenia na kolejnych
Nie byłam dziś, a jutro nie wiem czy pojadę bo ja mam bilety a nie ma opcji rezerwacji, a zostały pojedyncze miejsca więc nie wiem jak to będzie :/ a był ktoś z was na Underdog?

@Luxuorius bardzo, ale to bardzo mi przykro niestety wiem co czujesz :( trzymam kciuki żeby za chwilę się udało i żebyś tu chwaliła się pięknym brzdącem ! Aczkolwiek uważam, że jednak teraz potrzebny jest dobry lekarz i badania żeby nie było powtórki z sytuacji !

Chcialabym cos napisac, ale dopadla mnie taka niemoc, ze az wstyd isc sie teraz polozyc spac, a najchetniej bym to zrobila.

Mam chwilę żeby się odezwać :) dr stwierdził, że wszystko w porządku :) przyziernosc 1,2; kość nosowa widoczna, przepływy w porządku, serce bije, dużo tych rzeczy mi wymieniał, ale z tego stresu nie pamiętam, maluch ma 5,26 cm :) niestety nie było widać kto tam mieszka więc pozostaje nam czekać :)

Jak dla mnie to to dziewuszka :) :)

reklama
Ja ciesze sie po wizytach waszych. Dobre wiesci. Super.

Tez jestem za tym pritawnym forum. Ale.ktos musi sie tego podjąć, zeby to ogarnąć. Kto? Martusia? :D

Do góry