Anetapoczatki
Zaangażowana w BB
No to będziemy się razem stresowaly na którą godzinę masz?Tez nam prenatalne 5go
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to będziemy się razem stresowaly na którą godzinę masz?Tez nam prenatalne 5go
Ja mam na dupsku ( w górnej części) mimo,że jestem chuda i nigdy nie miałam wahań wagi. Masakra. Ciekawe jak mój brzuch przyjmie ciążę i czy też się coś pojawi.Z rozstepami roznie bywa. Po ciazowych nie mam zadnych, a przytylam z 20kg. A z okresu dojrzewania jak najbardziej. Wiec roznie to wychodzi.
No to będziemy się razem stresowaly na którą godzinę masz?
A w jakim okresie ciąży zaczęłaś smarowanie? Jak brzuszek już się wybijał czy od samego początku?Mi po pierwszej ciąży został jeden czy dwa prążki ale blade. Niewidoczne. Po drugiej wyszło wiecej ale rownież blade i białe, niewidoczne. Oby i teraz tak było.
Na pewno używałam Palmersa w drugiej ciąży. Ale chyba na zmianę z czymś tam jeszcze, ale nie pamietam z czym [emoji23]
A w jakim okresie ciąży zaczęłaś smarowanie? Jak brzuszek już się wybijał czy od samego początku?