reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Gratuluje wizyt :)
Ja nie bede stosowac nic na rozstepy, poniewaz we wrzesniu poparzylam brzuch wrzatkiem i mam mega blizne, ktora jasnieje i wiem, ze zniknie za rok-dwa lub bedzie blada, wiec jak mi zaczna wychodzic rozstepy to i tak ich przez ta blizne nie zobacze, poza tym mam rozstepy mimo smarowania z poprzedniej ciazy.

reklama
A ja znowu mam wrażenie, że mój brzuch stanął w miejscu. Dziś zaczęłam 12tc, a brzuch gdyby nie wzdęcia to praktycznie niewidoczny. [emoji848] Nad łonem się zaokraglil, ale to już ze trzy tygodnie temu..

Dziewczyny byłam właśnie w toalecie i na papierze mialam taki brązowy śluz. Wczoraj byłam na wizycie i było wszystko w porządku.
To może być po badaniu? Chyba zwymiotuje z nerwów:(

Co do rozstępów albo mam mega szczęście albo genetycznie nie mam skłonności, żeby je mieć i w poprzednich ciążach ani jednego.
Nie smarowalam się niczym, a teraz to nie wiem jak będzie.

Ja po wizycie. Kolejna 5.02 prenatalne.
Dziecko me wyglada już jak człowieczek ma 2,55cm i jest młodsze o 3 dni wychodzi nam 9+0 . Podskakuje i wyglada na to ze wszystko jest w jak najlepszym porządku . A no i usg już przez brzuch :) Zdjęcie wam wrzucę jak zjem [emoji23] głowa mnie tak boli ze ledwie żyje.

Ja po wizycie. Kolejna 5.02 prenatalne.
Dziecko me wyglada już jak człowieczek ma 2,55cm i jest młodsze o 3 dni wychodzi nam 9+0 . Podskakuje i wyglada na to ze wszystko jest w jak najlepszym porządku . A no i usg już przez brzuch :) Zdjęcie wam wrzucę jak zjem [emoji23] głowa mnie tak boli ze ledwie żyje.
Super [emoji8]

Ale mi zrobiłyście smaka na maka [emoji23] jestem z dzieckiem teraz na basenie, chyba po muszę podjechać na fryteczki [emoji4]. Dzisiaj umówiłam badania prenatalne na 23.02 [emoji3] 12.02 mam wizytę więc fajnie, tydzień po tygodniu zobaczę dzidziusia [emoji7]

reklama
IMG_6750.JPG

Całe 2,5 cm :) bardzo się cieszę z usg przez brzuch na następna wizytę idę z córka :)

Do góry