reklama
Rozymiem Cię! Ja 5 lutego i też prenatalne. Jajo zniose !
Tez nam prenatalne 5go
Mam to samo! Zamiast krwi miałam kawę jeszcze 2 mc temu, a teraz na sam zapach kawy mnie mdli! to nieprawdopodobne jak wszystko w ciąży się zmieniaRany ale mam kryzys w pracy. Tyle roboty a mi się oczy kleją. Nawet kawkę bym sobie walnęła, ale od kiedy jestem w ciąży nie mam w ogóle na nią ochoty, a wcześniej to ze 3 dziennie były.
Zrobiłabym sobie półgodzinną drzemkę [emoji18]
LokaLoka1020
Fanka BB :)
To mi mógłby się zmienić apetyt na słodycze [emoji39]Mam to samo! Zamiast krwi miałam kawę jeszcze 2 mc temu, a teraz na sam zapach kawy mnie mdli! to nieprawdopodobne jak wszystko w ciąży się zmienia
martoosia04
ja to dorzucę chyba zgagę jeszcze
k.karolina
Dzisiaj się muszę wybrać, bo nie daje mi to spokoju.Chyba bym z tym poszła do gina. Może zwiększy dawkę lub zapisze jeszcze np Duphaston + Nospa.
Słyszałam ze Mustela jest rewelacyjna, koleżanka z pracy używała i nie pojawiły się u niej rozstępy.CZy któraś mamusiek może polecić coś na rozstępy? Mam tendencję do rozstępów, więc na bank coś pojawi się w ciąży.
Któraś z Was ma sprawdzony sposób/ kosmetyk?
Kupiłam Palmersa i rossmanowską serię Babydream mamas. Palmers pachnie kokosowo-czekoladowo osobiście drażni mnie ten zapach ale konsystencja jest ok., szybko się wchłania i nie pozostawia filmu. Mamas odrobinę za cięzki, ciężko go rozsmarować, ale za to zapach jest ok.
martoosia04
Ja nie mam pojęcia na co się zdecydować na te rozstępy.
reklama
Genadia
Dzisiaj się muszę wybrać, bo nie daje mi to spokoju.
Mocne kciuki, zeby minęło!
Słyszałam ze Mustela jest rewelacyjna, koleżanka z pracy używała i nie pojawiły się u niej rozstępy.
Kupiłam Palmersa i rossmanowską serię Babydream mamas. Palmers pachnie kokosowo-czekoladowo osobiście drażni mnie ten zapach ale konsystencja jest ok., szybko się wchłania i nie pozostawia filmu. Mamas odrobinę za cięzki, ciężko go rozsmarować, ale za to zapach jest ok.
Mam ten sam zestaw: balsam Palmers i oliwkę Babydream Mamas. Jak dla mnie obydwa pachną bardzo ładnie, mam nadzieję, że zadziałają.