reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Gdzie można zamówić taki segregator?
Wpisz w Google MAMA GINEKOLOG ona ma gdzieś na stronie zakładkę SKLEP i tam na bank znajdziesz.
Mój M. to nawet mi dziś kwiatki kupił żeby mi było lepiej [emoji255]
agazgaga
Zaciekawiona BB
Link do: Sklep - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla KobietGdzie można zamówić taki segregator?
Poproszę o linka do ćwiczeń [emoji16]Ja jednego dnia mialam 2 kg mniej a juz za 2 dni nie. Wiec pewnie woda zatrzymana. Bo tez wymiotuje po kilka razy dziennie. Brzuch hmmmm. Ciazowy to na pewno on nie jest jeszcze. Ale guzika od spodni nie dopinam. W sensie moglabym dopiac i jak to robie to sie strasznie mecze. Wiec nie dopinam. Jutro mam wizyte. Jak bedzie ok to znalazlam cwiczenia dla kobiet w ciazy i bede codziennie cwiczyc. Zwlaszcza ręce i nogi.
Ja też dostałam zielone światło od mojej ginekolog na ćwiczenia
Może Chodakowska to nie teraz ale w ogóle żeby machać tymi rękami i nogami. Człowiek będzie miał chociaż trochę mniejsze wyrzuty sumienia, bo jakby nie było to i tak każda z nas przytyje [emoji17]
Może Chodakowska to nie teraz ale w ogóle żeby machać tymi rękami i nogami. Człowiek będzie miał chociaż trochę mniejsze wyrzuty sumienia, bo jakby nie było to i tak każda z nas przytyje [emoji17]
martoosia04
Ja jogę też mam zamiar wdrożyć w plan. I moze jakies ćwiczenia na ramiona.
reklama
Dziobo
Córka dziś strasznie marudzi... A że od rana sypało śniegiem postanowiłam ją zabrać na sanki [emoji846] Pięknie ją ubrałam w nowy kombinezonik, wyciągnęłyśmy sanki i w drogę [emoji846] Nagle spotkałyśmy fragment odśnieżonego asfaltu, po którym sanki nie ujadą. Wysadziłam córkę z sanek i maszerujemy. Nie trwało to długo, bo Zuzia wpadła do śnieżnej kałuży błota... Oczywiście wrzask na całą ulice, buzia cała w błocie pośniegowym, nowy kombinezonik cały upaćkany, rękawiczki dosłownie czarne! Na szybko wytarłam jej buzię chuteczką, zdjęłam jej mokre i brudne rękawiczki i założyłam jej moje i czym prędzej wracałyśmy do domu! Wszystko do prania! A wrzask twrał nadal bo Zuzia chce na sanki... Wrrr... Nasz wypad trwał raptem 10-15 min a wróciłam zmęczona jakbym maraton przebiegła...