reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Wiec przestalam ważyć sie w domu. Bede wazyc sie tylko u lekarza.
Mnie od rana boli glowa. Mam taka ciezka. Chcialabym miec ochote na kawe. To bym wypila moze byloby mi lepiej.

reklama
Gdzie można zamówić taki segregator?

Wpisz w Google MAMA GINEKOLOG ona ma gdzieś na stronie zakładkę SKLEP i tam na bank znajdziesz.

Mój M. to nawet mi dziś kwiatki kupił żeby mi było lepiej [emoji255]
IMG_3135.JPG

Ja jednego dnia mialam 2 kg mniej a juz za 2 dni nie. Wiec pewnie woda zatrzymana. Bo tez wymiotuje po kilka razy dziennie. Brzuch hmmmm. Ciazowy to na pewno on nie jest jeszcze. Ale guzika od spodni nie dopinam. W sensie moglabym dopiac i jak to robie to sie strasznie mecze. Wiec nie dopinam. Jutro mam wizyte. Jak bedzie ok to znalazlam cwiczenia dla kobiet w ciazy i bede codziennie cwiczyc. Zwlaszcza ręce i nogi.
Poproszę o linka do ćwiczeń [emoji16]

Ja też dostałam zielone światło od mojej ginekolog na ćwiczenia ;)
Może Chodakowska to nie teraz ale w ogóle żeby machać tymi rękami i nogami. Człowiek będzie miał chociaż trochę mniejsze wyrzuty sumienia, bo jakby nie było to i tak każda z nas przytyje [emoji17]

reklama
Córka dziś strasznie marudzi... A że od rana sypało śniegiem postanowiłam ją zabrać na sanki [emoji846] Pięknie ją ubrałam w nowy kombinezonik, wyciągnęłyśmy sanki i w drogę [emoji846] Nagle spotkałyśmy fragment odśnieżonego asfaltu, po którym sanki nie ujadą. Wysadziłam córkę z sanek i maszerujemy. Nie trwało to długo, bo Zuzia wpadła do śnieżnej kałuży błota... Oczywiście wrzask na całą ulice, buzia cała w błocie pośniegowym, nowy kombinezonik cały upaćkany, rękawiczki dosłownie czarne! Na szybko wytarłam jej buzię chuteczką, zdjęłam jej mokre i brudne rękawiczki i założyłam jej moje i czym prędzej wracałyśmy do domu! Wszystko do prania! A wrzask twrał nadal bo Zuzia chce na sanki... Wrrr... Nasz wypad trwał raptem 10-15 min a wróciłam zmęczona jakbym maraton przebiegła...

Do góry