martoosia04
Fanka BB :)
Zostałam dziś w domu. Czas na atak herbaty i kołdry.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie na wadze -2kg już [emoji33] przeziębienie daje się we znaki. Brak chęci do jedzenia :/ jak zjem jedna kanapkę to zaś mam dość i czuje że stoi mi wszystko pod gardłem.
Ja wczoraj zamówiłam ta tańsza wersja bo ta droższa dla mnie się wydawała bez sensu ani nie chodziła bym z taką torba ani nie przyklejalam magnesu i tej przypinki i myślę tylko rzuciłabym w kat i by leżało heheh także zobaczymy czy mi się spodoba jak przyjdzie gratulacje po wizycie, super przeżycie!Ja zamówilam segregator mamyginekolog w piątek,a przyszedł w poniedziałek kupilam blondynke, osobiscie fajna rzecz, mam porządek, fajnie się na to patrzy, ale teraz żałuję że nie zamowilam tej tanszej wersji, bo trochę drogi, a szalu też nie ma.. we wtorek mialam drugą wizytę z usg akurat weszlam w 10 tydzień i aż się wzruszylam! Taki dzidziuś już! Slyszalam serduszko i już prawie 2,5 cm! Piękne przezycia zapisałam się na 5 lutego na prenatalne z testem pappa... ale mam mieszane uczucia... ginka mnie namówiła,a ja chyba nie jestem do konca przekonana
Dobra decyzja Ja zawsze jak byłam chora to chodziłam do pracy bo... tak. Przecież ktoś będzie musiał za mnie pracować i przejąć moje obowiązki. Ale w tym momencie już staram się na to nie patrzeć. Przecież to już nie chodzi tylko o mnie.Zostałam dziś w domu. Czas na atak herbaty i kołdry.