Dziobo
Fanka BB :)
Cześć Kasia [emoji6] Pierwsze dziecko rodziłam na Ujastku. Jeśli chcesz dobrego lekarza to polecam dr. Wojas. Z tym, że on wszystkie pacjentki namawia do cesarki. Ja do niego nie chodziłam (czego bardzo żałuję, bo pewnie niektóre rzeczy potoczyły by się zupełnie inaczej). Chodziły do niego cztery moje koleżanki i każda jest mega zadowolona. Dr. Wojas jest tam zastępca ordynatora i jego pacjentki są tam naprawdę lepiej traktowane niż dziewczyny, które nie mają lekarza z tego szpitala (przynajmniej takie jest moje doświadczenie).Cześć dziewczyny, jestem tu nowa z Krakowa. Musze wybrać lekarza prowadzącego i dlatego prosze was o porade dziewczyn z Krakowa
Z polecenia wybrałabym dr. Sylwie Koryge- Wszolek , która jest teraz w Siemiradzkim i Żeromskim. Ja chciałbym rodzic w Ujastku. Pani Dr byla tam zastepca ordynatora jednak rozstała sie z tym szpitalem. I teraz nie wiem czy mam isc do niej czy szukac lekarza z Ujastku? moze ktoregos polecacie?
Pozdrawiam
Kaśka
Osobiście nie chce rodzić drugiego dziecka na Ujastku ze względu na przeżycia, które miały miejsce przy pierwszym porodzie.