reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Powodzenia tym które mają dziś wizyty!! :)
I witam kolejne nowe mamusie :)

U mnie już pojawiły się wyniki na stronie i wszystko w normie także mega cię cieszę. Glukoza wyszła 83 a norma 99 także też elegancko a martwiłam się czy nie będzie za duża. Na szczęście wszystko dobrze :) teraz tylko czekać do wizyty 9 stycznia a to już za tydzień :)

Dzis jak byłam w laboratorium to przyszła kobietka w ciąży i koleś wygonil ja na koniec kolejki ale potem ktoś inny ja zawołał bo powiedział że panie w ciąży maja bez kolejki. Kurde też chciałabym tak powiedzieć jestem w ciąży to ja też! Ale karty ciąży jeszcze nie mam.. A poza tym przepuszczane są chyba tylko te panie które mają już widoczny brzuszek prawda? :) wypowiedźcie sie dziewczyny te które już przeszły ciąże :) jak to jest :&

reklama

U mnie już pojawiły się wyniki na stronie i wszystko w normie także mega cię cieszę. Glukoza wyszła 83 a norma 99 także też elegancko a martwiłam się czy nie będzie za duża. Na szczęście wszystko dobrze :) teraz tylko czekać do wizyty 9 stycznia a to już za tydzień :)

Dzis jak byłam w laboratorium to przyszła kobietka w ciąży i koleś wygonil ja na koniec kolejki ale potem ktoś inny ja zawołał bo powiedział że panie w ciąży maja bez kolejki. Kurde też chciałabym tak powiedzieć jestem w ciąży to ja też! Ale karty ciąży jeszcze nie mam.. A poza tym przepuszczane są chyba tylko te panie które mają już widoczny brzuszek prawda? :) wypowiedźcie sie dziewczyny te które już przeszły ciąże :) jak to jest :&

Dobrze ze wyniki ok . Ja mam problem różyczka i toxo ale już kolejne zrobiłam tylko długo się czeka
Resztę badań mam u lekarza wiec się dowiem jak wyszły. Ja wolałam stać bo te baby czasem chcą zjeść [emoji23][emoji23] dziś byłam w lab stałam z godzinę tak mi słabo było ..... przyszła dziewczynka z ojcem z onkologii ( widać było po prostu ) i go zje**** ze one starsze itd
akurat była moja kolej wpuściłam bo ja nie umiem patrzeć jak z dzieckiem , brzuchem czy tez ktoś na prawdę starszy stoi w kolejkach

Norma w ciąży na czczo to tylko 90, 99 jest dla niecieżarnych. Ale wynik jak najbardziej w normie [emoji4]

Ale Wam zazdroszczę tych wizyt. Ja dzisiaj mam fatalny dzień. Brzuch mnie boli strasznie, cały czas mi niedobrze i tylko bym spała. Muszę się teraz zwlec z wyra i jechać z dzieckiem na basen, nie wiem jak to przetrwam [emoji52] mam tylko nadzieję, że z dzidziutkiem wszystko ok. Czekam na wieści od Was [emoji110][emoji110]

Cześć Wszystkim :) ja po pracy mogę do Was zajrzeć w końcu, dzisiaj zostałam wyprowadzona z równowagi, tak jak Wam kiedyś już pisałam do mojego lekarza są kolejki na 2-3 msc do przodu prywatnie wyjątek stanowi ciąża wtedy jesteś przyjmowana w ciągu tygodnia, no i wiadomo kolejna wizyta to znowu lista rezerwowych i która godzina się zwolni to ty jesteś nie ma wyboru, ale dziś Pani dzwoni ja już z uśmiechem na ustach wychodzę z biura, a ona, że niestety Pan Dr mnie jutro nie przyjmie i że wyjątkowo w niedzielę będzie przyjmował ja tak słucham i mówię że nie mogę w niedzielę (***** prawda, ale na zawał bym zeszła) ale ona twardo, że nie ma opcji więc w ostatniej chwili już mówię dobra niech będzie niedziela, ale przed końcem rozmowy przypomniało mi się, że ja nie mam leków bo mam tylko do jutra więc nie ma opcji i mówi, że receptę mi lekarz wypisze, ale ja mam do niego w jedną stronę 40 km więc sorry, ale nie i w końcu po wielkich przebojach idę jutro, ale nie zgadnięcie na którą 22:15 :/ cały dzień czekania

Hej Dziewczyny!
Witam nowe mamusie :) gratulacje!
Czekam na wieści z wizyt. @paulina1994 dobrze, ze w końcu udało się jakoś dogadać. Lepsza jutrzejsza późną godzina niż niedziela ;)

Wpadłam w sumie powiedzieć, że spacerek zaliczony! :tak::) padał śnieg i zrobiło się biało. Było bardzo miło:)

Ja w końcu po ....
Dzieciątko me z pięknym serduchem ma 1,27 cm, jest starsze o jeden dzień niż OM . Czekamy na wyniki awidnosci toxo i różyczki . No i cukier powtórka bo wynik 90 :( kolejna wizyta dopiero 1.02 bo po 20 dniach będą wyniki różyczki .

Cześć Wszystkim :) ja po pracy mogę do Was zajrzeć w końcu, dzisiaj zostałam wyprowadzona z równowagi, tak jak Wam kiedyś już pisałam do mojego lekarza są kolejki na 2-3 msc do przodu prywatnie wyjątek stanowi ciąża wtedy jesteś przyjmowana w ciągu tygodnia, no i wiadomo kolejna wizyta to znowu lista rezerwowych i która godzina się zwolni to ty jesteś nie ma wyboru, ale dziś Pani dzwoni ja już z uśmiechem na ustach wychodzę z biura, a ona, że niestety Pan Dr mnie jutro nie przyjmie i że wyjątkowo w niedzielę będzie przyjmował ja tak słucham i mówię że nie mogę w niedzielę (***** prawda, ale na zawał bym zeszła) ale ona twardo, że nie ma opcji więc w ostatniej chwili już mówię dobra niech będzie niedziela, ale przed końcem rozmowy przypomniało mi się, że ja nie mam leków bo mam tylko do jutra więc nie ma opcji i mówi, że receptę mi lekarz wypisze, ale ja mam do niego w jedną stronę 40 km więc sorry, ale nie i w końcu po wielkich przebojach idę jutro, ale nie zgadnięcie na którą 22:15 :/ cały dzień czekania

Oj późna pora, ale przymanije jutro a nie w niedzielę.

Ja w końcu po ....
Dzieciątko me z pięknym serduchem ma 1,27 cm, jest starsze o jeden dzień niż OM . Czekamy na wyniki awidnosci toxo i różyczki . No i cukier powtórka bo wynik 90 :( kolejna wizyta dopiero 1.02 bo po 20 dniach będą wyniki różyczki .

Super gratuluję!

reklama
Do góry