Teraz chyba jest jakaś promo w biedrze, że drugi produkt lovela za 5 zł. Widziałam że dwa dni temu. Jeśli chodzi o pranie, to bez znaczenia, będą złożone, zamknięte, to się nie ukurza, a dziecku pachniec nie muszą, najlepiej jakby pachniały rodzicamiNiestety na promocje się już nie załapałam, kupiłam dziś płyn Lovela i Jepp.
Jakby wyszła jakaś fajna promocja to dawaj znać
reklama
O super wiedzieć, choć już wyczaiłam taniej niż w Rosmanie na stronie Gemini.Teraz chyba jest jakaś promo w biedrze, że drugi produkt lovela za 5 zł. Widziałam że dwa dni temu. Jeśli chodzi o pranie, to bez znaczenia, będą złożone, zamknięte, to się nie ukurza, a dziecku pachniec nie muszą, najlepiej jakby pachniały rodzicami
Braun ThermoScan 7+ IRT6525, termometr do ucha z Age Precision i trybem nocnym - cena | Gemini
Produkt Braun ThermoScan 7+ IRT6525, termometr do ucha z Age Precision i trybem nocnym do kupienia w Gemini. Termometr douszny ThermoScan® 7+ IRT6525 marki Braun umożliwia wykonanie pomiaru temperatury ciała w uchu w ...
gemini.pl
la_mariquita
Moderator
Ja mam nasiboo pro i mega polecamA jeszcze się zastanawiam nad elektrycznym aspiratorem do noska. Warto czy nie?
Tak , na końcówce też mam wizyty co 2 tyg. jeśli chodzi o pranie ubranek - ja bym tak szczerze powoli zaczynała , u mnie 37 tydzień i powiem szczerze że z każdym tygodniem jest coraz ciężej nawet przy staniu i zwykłym prasowaniu , do tego są sytuacje nie do przewidzenia ( ja np w 34 tygodniu w poniedziałek dopakowalam torbę do szpitala a we wtorek wylądowałam na izbie ) więc szczerze mysle ze powoli już warto się za to zabieraćHej kochane, ja właśnie wróciłam ze szczepienia. Na razie nic nie boli. Wczoraj miałam wizytę, kolejna za dwa tygodnie. Też macie teraz tak często?
Zaraz zaczynam 33 tydzień, powiedzcie kiedy najlepiej wyprać ubranka, może jeszcze się wstrzymać ze dwa tygodnie no nie? Żeby ładnie świeże były
Rozumiem. A co się działo jeśli można spytać?Tak , na końcówce też mam wizyty co 2 tyg. jeśli chodzi o pranie ubranek - ja bym tak szczerze powoli zaczynała , u mnie 37 tydzień i powiem szczerze że z każdym tygodniem jest coraz ciężej nawet przy staniu i zwykłym prasowaniu , do tego są sytuacje nie do przewidzenia ( ja np w 34 tygodniu w poniedziałek dopakowalam torbę do szpitala a we wtorek wylądowałam na izbie ) więc szczerze mysle ze powoli już warto się za to zabierać
Bardzo mnie kusi już to pranie, bo mam stertę tych rzeczy i jak myślę ile to prasowania to aż się boję
U Ciebie już końcówka więc odpoczywaj,.korzystaj póki możesz
U mnie akurat kamień nerkowy. Jak Cię już kusi to ja bym działała , potem możesz mieć mniej siły ( oczywiście życzę żeby sily nie opuszczały do końca ) dziękuję , staram się odpoczywać jak najwięcej , dużo zdrówka dla Was.Rozumiem. A co się działo jeśli można spytać?
Bardzo mnie kusi już to pranie, bo mam stertę tych rzeczy i jak myślę ile to prasowania to aż się boję
U Ciebie już końcówka więc odpoczywaj,.korzystaj póki możesz
Ja wyprałam ubranka na początku grudnia teraz na bieżąco będę prała jak coś kupię. Stwierdziłam że lepiej mieć z głowy, no i ja dużo ubranek dostałam więc nie dość że musiałam wyprać to jeszcze posortować itp. No i teraz są w szufladach pochowane więc myślę że nic się nie stanieHej kochane, ja właśnie wróciłam ze szczepienia. Na razie nic nie boli. Wczoraj miałam wizytę, kolejna za dwa tygodnie. Też macie teraz tak często?
Zaraz zaczynam 33 tydzień, powiedzcie kiedy najlepiej wyprać ubranka, może jeszcze się wstrzymać ze dwa tygodnie no nie? Żeby ładnie świeże były
Od 10.01 w Lidlu drugi produkt do prania -70% w gazetce nie ma zdjęcia loveli, ale jest napisane że wszystkie. Ja na tej promocji kupowałam i weszłoNiestety na promocje się już nie załapałam, kupiłam dziś płyn Lovela i Jepp.
Jakby wyszła jakaś fajna promocja to dawaj znać
reklama
Nam na szkole rodzenia odradzali gruszki, te do laktatora podobno są słabe i że najlepsze do odkurzacza albo co się samemu ciągnie, ale dla mnie bariera psychiczną jest za duża (niby nie da się wciągnąć smarka, bo są jakieś zaworki. Ale mnie cofa na samą myśl.A jeszcze się zastanawiam nad elektrycznym aspiratorem do noska. Warto czy nie?