reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2025

Niestety na promocje się już nie załapałam, kupiłam dziś płyn Lovela i Jepp.
Jakby wyszła jakaś fajna promocja to dawaj znać 😁
Teraz chyba jest jakaś promo w biedrze, że drugi produkt lovela za 5 zł. Widziałam że dwa dni temu. Jeśli chodzi o pranie, to bez znaczenia, będą złożone, zamknięte, to się nie ukurza, a dziecku pachniec nie muszą, najlepiej jakby pachniały rodzicami 😉

reklama
Teraz chyba jest jakaś promo w biedrze, że drugi produkt lovela za 5 zł. Widziałam że dwa dni temu. Jeśli chodzi o pranie, to bez znaczenia, będą złożone, zamknięte, to się nie ukurza, a dziecku pachniec nie muszą, najlepiej jakby pachniały rodzicami 😉
O super wiedzieć, choć już wyczaiłam taniej niż w Rosmanie na stronie Gemini.
Czy ten termometr właśnie polecacie? Bo gdzieś czytałam o tym Braun do ucha.

Hej kochane, ja właśnie wróciłam ze szczepienia. Na razie nic nie boli. Wczoraj miałam wizytę, kolejna za dwa tygodnie. Też macie teraz tak często?
Zaraz zaczynam 33 tydzień, powiedzcie kiedy najlepiej wyprać ubranka, może jeszcze się wstrzymać ze dwa tygodnie no nie? Żeby ładnie świeże były ☺️
Tak , na końcówce też mam wizyty co 2 tyg. jeśli chodzi o pranie ubranek - ja bym tak szczerze powoli zaczynała , u mnie 37 tydzień i powiem szczerze że z każdym tygodniem jest coraz ciężej nawet przy staniu i zwykłym prasowaniu , do tego są sytuacje nie do przewidzenia ( ja np w 34 tygodniu w poniedziałek dopakowalam torbę do szpitala a we wtorek wylądowałam na izbie ) więc szczerze mysle ze powoli już warto się za to zabierać :)

Tak , na końcówce też mam wizyty co 2 tyg. jeśli chodzi o pranie ubranek - ja bym tak szczerze powoli zaczynała , u mnie 37 tydzień i powiem szczerze że z każdym tygodniem jest coraz ciężej nawet przy staniu i zwykłym prasowaniu , do tego są sytuacje nie do przewidzenia ( ja np w 34 tygodniu w poniedziałek dopakowalam torbę do szpitala a we wtorek wylądowałam na izbie ) więc szczerze mysle ze powoli już warto się za to zabierać :)
Rozumiem. A co się działo jeśli można spytać?
Bardzo mnie kusi już to pranie, bo mam stertę tych rzeczy i jak myślę ile to prasowania to aż się boję 😁
U Ciebie już końcówka więc odpoczywaj,.korzystaj póki możesz 😁

Rozumiem. A co się działo jeśli można spytać?
Bardzo mnie kusi już to pranie, bo mam stertę tych rzeczy i jak myślę ile to prasowania to aż się boję 😁
U Ciebie już końcówka więc odpoczywaj,.korzystaj póki możesz 😁
U mnie akurat kamień nerkowy. Jak Cię już kusi to ja bym działała , potem możesz mieć mniej siły ( oczywiście życzę żeby sily nie opuszczały do końca ) ☺️ dziękuję , staram się odpoczywać jak najwięcej , dużo zdrówka dla Was.

Hej kochane, ja właśnie wróciłam ze szczepienia. Na razie nic nie boli. Wczoraj miałam wizytę, kolejna za dwa tygodnie. Też macie teraz tak często?
Zaraz zaczynam 33 tydzień, powiedzcie kiedy najlepiej wyprać ubranka, może jeszcze się wstrzymać ze dwa tygodnie no nie? Żeby ładnie świeże były ☺️
Ja wyprałam ubranka na początku grudnia 😅 teraz na bieżąco będę prała jak coś kupię. Stwierdziłam że lepiej mieć z głowy, no i ja dużo ubranek dostałam więc nie dość że musiałam wyprać to jeszcze posortować itp. No i teraz są w szufladach pochowane więc myślę że nic się nie stanie 😁

reklama
A jeszcze się zastanawiam nad elektrycznym aspiratorem do noska. Warto czy nie?
Nam na szkole rodzenia odradzali gruszki, te do laktatora podobno są słabe i że najlepsze do odkurzacza albo co się samemu ciągnie, ale dla mnie bariera psychiczną jest za duża (niby nie da się wciągnąć smarka, bo są jakieś zaworki. Ale mnie cofa na samą myśl.

Do góry