Gratuluję zdrówka dla Ciebie i dzidzi. Cieszcie się sobąTez sie zamelduje urodzilam o 8.48 straszyli wielkoludem a jest akuracik. 3.200 i 55 cm rana po cc boli niesamowicie no nie jest to fajne uczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję zdrówka dla Ciebie i dzidzi. Cieszcie się sobąTez sie zamelduje urodzilam o 8.48 straszyli wielkoludem a jest akuracik. 3.200 i 55 cm rana po cc boli niesamowicie no nie jest to fajne uczucie
Gratulacje, dużo zdrówka dla wasTez sie zamelduje urodzilam o 8.48 straszyli wielkoludem a jest akuracik. 3.200 i 55 cm rana po cc boli niesamowicie no nie jest to fajne uczucie
GratulacjeTez sie zamelduje urodzilam o 8.48 straszyli wielkoludem a jest akuracik. 3.200 i 55 cm rana po cc boli niesamowicie no nie jest to fajne uczucie
No właśnie,teraz sam wysyp maluchów zdrówka dla Was wszystkichW ogóle gratulacje dla wszystkich rozpakowanych Ciężko za wami już nadążyć
GratulacjeTez sie zamelduje urodzilam o 8.48 straszyli wielkoludem a jest akuracik. 3.200 i 55 cm rana po cc boli niesamowicie no nie jest to fajne uczucie
to dlugo czekaja cierpliwosci chyba by mi braklo ale juz coraz blizejJa byłam dziś u lekarza 40+3 na ktg nic się nie dzieje, młody ma 3830 g i jest w około 50 percentylu. Szyjka skrócona ale rozwarcie tylko 0,5 cm więc jak się nic nie wydarzy to w poniedziałek mam się stawić na wywoływanie
No tak standardowo dają tydzieńto dlugo czekaja cierpliwosci chyba by mi braklo ale juz coraz blizej
Oby ruszyło do poniedziałku. Trzymam kciuki przynajmniej dzidzius już pewny donoszonyJa byłam dziś u lekarza 40+3 na ktg nic się nie dzieje, młody ma 3830 g i jest w około 50 percentylu. Szyjka skrócona ale rozwarcie tylko 0,5 cm więc jak się nic nie wydarzy to w poniedziałek mam się stawić na wywoływanie