reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

@Dziobo, co Cię zraziło na Ujastku?
Ja rodziłam na Kopernika i było ok. Parę rzeczy rewelacja, coś tam na minus. Ogólnie dobrze, profesjonalnie, chociaż bez fajerwerków. Ale nie mam porównania z innymi szpitalami.
Nie chce się tu wdawać w szczegóły, bo wpis byłby baaaardzo długi. Generalnie miałam ciężki i długi poród zakończony w rezultacie cesarką. Po czym wystąpiły komplikacje poporodowe, z którymi szpital nie mógł a w zasadzie nie chciał sobie poradzić... Przyjść, urodzić i wyjść to jak najbardziej ale w przypadku jakiś komplikacji czy dodatkowej pomocy szpital jest beznadziejny...

reklama
Cześć nowe koleżanki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Powodzenia w dalszych tygodniach. Pocieszyłaś mnie @marzycielka81 że widziałaś juz serduszko. Ja mam termin na 29.08 i boje sie czy bedzie widać jak pojde. Dzis dzwonie sie umówić. Poki co każą oddzwonić pózniej :/ No zobaczymy.

Postanowiłam do Was dołączyć. Termin porodu 26.08. Widziałam dziś serce. Ostatnie 2 ciąże poronilam. W tym 1 w 8 Tc. Byłam dziś u ginekologa z powodu plamien i mam reżim lozkowy ze względu na plamienia i podejrzenie odklejenia się kosmowki.

Witaj . Trzymajcie się.

U mnie 6 t 2 dzień. Tydzień temu był tylko pecherzyk
Ja mam 7+3 . I dwa tyg temu ( 5+3 ) byłam na usg i tez był tylko pęcherzyk .

Jeszcze godzinkę w pracy bo się urwę szybciej i do lekarza. Chyba i mnie nerwy się udzielają.

Dziewczyny Wy sie serduszek w 5 tygodniu nie spodziewajcie, bo serce zaczyna bic jakies 21-23 dni po zaplodnieniu :) u mnie w poprzednich ciazach juz na poczatku 6 tygodnia bylo serce :) dzis mam 6+6 i jesli wszystko jest ok z ciaza to tez poslucham serduszka :) jeszcze jakies poltora godziny....

Na każdym usg waga dziecka była już większa niż norma. Zawsze lekarz mi mówił oo duże dziecko będzie. Ale ja wtedy myślałam że to przecież tak orientacyjnie i na pewno tyle nie będzie, że to pewnie błąd pomiaru. Poród był mega ciężki... moja lekarka obecna mówiła że miałam podstawy do cesarki. Rodziłam naturalnie. Ale po tym porodzie wstałam na nogi chyba po miesiącu. Bolu nie czułam przy chodzeniu chyba po 2. I do dzisiaj mam wyrosnietego synka :)

Ja dzisiaj też spanikowana. Drugi dzień z rzędu bez wymiotow. Umówiłam się do gin na jutro bo nie wytrzymam tak się martwię...

reklama
Dziewczyny Wy sie serduszek w 5 tygodniu nie spodziewajcie, bo serce zaczyna bic jakies 21-23 dni po zaplodnieniu :) u mnie w poprzednich ciazach juz na poczatku 6 tygodnia bylo serce :) dzis mam 6+6 i jesli wszystko jest ok z ciaza to tez poslucham serduszka :) jeszcze jakies poltora godziny....

Ja mam wielka nadzieje ze choć zobaczę pukanie. Słuchać nie muszę :) no to godzinka :) za 15 min wychodzę z pracy :),

Do góry