alita6
Fanka BB :)
Super, że już 2-giego masz [emoji3] a który masz tydzień? Ja jakaś spokojniejsza po wizycie, jakoś doczekam do 5 [emoji23]ja 2 stycznia, juz nie moge sie doczekac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, że już 2-giego masz [emoji3] a który masz tydzień? Ja jakaś spokojniejsza po wizycie, jakoś doczekam do 5 [emoji23]ja 2 stycznia, juz nie moge sie doczekac
Trzymam kciuki. Ja czekam na wyniki bety i wtedy będę dzwonić do mojego gina.
Oooo chyba właśnie ze sprawdzeniem słuchu kolezanka jechała. Ale to może ona miala zimno pierwszy raz. Nie wiem bo nie pytalam A nie mam nawet z nią kontaktu by zapytacMi lekarka mowila jak dostalam zimno na ustach z synkiem, ze mam jej powiedziec, czy to moje pierwsze, mowie, ze nie i odp, ze nia mam co sie martwic, ale u kobiet, ktore nigdy nie mialy opryszczy a dostaly ja pierwszy raz w ciazy to moga czuc sie zagrozone, dziecko moze miec problemy ze sluchem po porodzie.
Witamy witamy. Powiedz nam coś więcej o sobieWitajcie dołączam się i ja miałam już wcześniej tutaj napisać ale jakoś zawsze nie było czasu
O to prawdziwy prezent od Mikołaja [emoji16][emoji16]A więc tak mam 22 lata i 2 letnia córeczkę obecnie mieszkamy z partnerem w UK. 6.12 robiłam test i wyszły 2 grube kreseczki obecnie czekam do nowego roku i będę się umówić na wizytę u położnej
Dokładnie byłam zaskoczona że tak szybko nam się udało bo już w 2 cykluO to prawdziwy prezent od Mikołaja [emoji16][emoji16]