Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam dokładnie takie samo zdanie Te "stare" imiona kojarzą mi się z pokoleniem moich dziadków i nie potrafię zobaczyć w małym dzieciątku Władzia. Antosia czy innego KaziaMi się nie podobają wszelkie Franki, Stasie, Antosie... Kojarzy mi się z osobami urodzonym około 1930 roku Wiem, że teraz taka moda... Mówię oczywiście tylko swoje zdanie, którym nie zamierzam nikogo urazić, wiadomo, że to kwestia gustu Tak więc z tych dwóch imion wybrałabym zdecydowanie Tymoteusza
Mikołaj bardzo ładne imię, Michał zresztą też nie jest złe
Ja z kolei strasznie się cieszę, że syn, bo na imię dla dziewczynki nie mieliśmy kompletnie pomysłu
Bruno jest super, z psem to bardziej Kajtek.Bruno też mi się kojarzy z psem... Tak samo mam z Borysem...
Ile ludzi tyle opinii
Ja się właśnie nad imieniem Borys zastanawiam. Dla mnie brzmi bardziej jak imię Rosjanina niż psa.Bruno też mi się kojarzy z psem... Tak samo mam z Borysem...
Ile ludzi tyle opinii
Jasne, że możesz ;-) witamy ;-)Hej podczytuje was w sumie jestem na wątku wrześniowym ale z usg wychodzi mi na 30 sierpnia czy mogę do was tez dołączyć. U mnie miała być Lena ale tyle Len teraz ze jakoś zaczynam się zastanawiać i już nie mam pojęcia [emoji51]